15.10.2012

Takaisin ruotuun

Nyt alkoi minun vapaapäivät. :) Viikonloppu menikin yövuoroissa, juuri olen tässä menossa yöunille. :) 
 
En ole nyt vissiin kahteen viikkoon (aika kauan kun en edes muista) tehnyt mitään liikuntasuorituksia, paitsi tietenkin normaalit arkiaskareet. Ja nyt on syömistenkin kanssa vähän niin ja näin. Tai  ei mitään ihmeempää mutta on vaan semmonen tunne, että olisi asiat retuperällä. Liikunta on jäänyt ihan työkiireiden takia, ja se on ihan ok. Mutta tuo ruokailu. Muutamissa aiemmissa postauksissa kirjoitin, etten syönyt juuri mitään koko päivänä. Ei nytkään tilanne mikään paha ole, paitsi omasta mielestä.
 
Minulla on semmonen samanlainen tunne nyt kuin silloin kun ennen oikein urakalla mässäilin tms. Ja en edes ole mässäilly. Mutta jostain syystä tunnen ihan hirveetä morkkista siitä, että olen viikonlopun aikana syönyt pääasiassa leipää ja vähän (paljon) vielä leipää. Eihän se ole väärin. Miksi minusta tuntuu siltä, että olisin, en epäonnistunut, vaan lipsahtanut. Harmittaa kun en tehnyt järkeviä valintoja vaan annoin mieliteoille vallan.
 
Periaatteessa olisin voinut syödä vaikka mitä epäterveellistä, rasvaista ja ällöttävää mutta söin leipää ja olen siksi ahdistunut.. Miksi ihmeessä hyvä nainen?! No, sen verran olen mässäillyt, että lauantaina kävin Makuunissa ostamassa karkkia. ehkä joku 150 g. Ja nekin söin lauantain ja sunnuntain aikana.
 
Oman itseni vuoksi on pakko tästä eteenpäin skarpata, ettei vaan lipsahda vanhoihin tottumuksiin. Päätin, että nyt nukun minun yöunet ja kun herään käyn parin tunnin lenkin. Samaten aion tehdä niin joka päivä perjantaihin asti. Uskotteko minua tai minuun? ;D Ja ruoka-asiat palaavat entiselleen, kasviksia ja lihaa sekä kalaa. Ei leipää nyt vähään aikaan.
 
 
 
 
Täällä oli aamulla kaksi astetta pakkasta!! ja auton ikkunat jäässä. Hui hui, talvihan se sieltä kohta tulee. :)
 
Palataan illalla! :)

6 kommenttia:

 1. Kyllä uskon sinuun! Kaikille käy jossakin vaiheessa pieniä lipsumisia, ja kun ei häpeä tai jää liikaa kelaamaan pientä kömmähdystä vaan palaa heti ruotuun. Häpeän tunne on hirveä. Uudessa KG lehdesä olikin artikkeli juuri tästä. Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näinhän se on. Ei niitä lipsahduksia kannata jäädä murehtimaan. :)

   Poista
 2. Uskon sinuun! :) (Enemmän kuin itseeni :D) Mukavaa lenkkiä ja terveellisiä evästyksiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eli! Joskus tosiaan usko muihin on suurempi kuin itseensä. :D

   Poista
 3. Juu, pieniä lipsahduksia tai painonpudotuksen hidastumista ei kannata jäädä suremaan. Eikun eteenpäin! Valinnat tekee jokainen itse :)

  Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etteenpäin mennään, huonoja valintoja ei muistella. :D

   Poista