12.10.2012

Tavoitehousut

Tilasin H&M:n nettikaupasta vaatteita. Housujen ostaminen on aina riskialtista koska koot vaihtelevat niin paljon. Otin kuitenkin riskin ja tilasin joustavaa tvilliä olevat housut, kokoa 48. Siis isojen tyttöjen mallistosta. :) No, eihän ne mahtunut kuin polviin asti. Päätin kuitenkin olla palauttamatta housuja ja pitää ne ns. tavoitehousuina.
 
Olen joulukuun alussa lähdössä risteilylle ja toivon, että housut silloin mahtuvat päälle. Onhan minulla myös siinä joulukuun alussa seuraava välitavoite, joka on tämän hetkisestä painosta kymmenen kiloa pois. Joten jos siihen pääsen, niin uskon ja toivon, että housut silloin mahtuvat päälle, ihan ylös asti. ;)
 
 
Kuvat
 
Muut tilatut tuotteet olivatkin ihan passeleita.
 
 
Kuvat
 
Onko teillä tavoitevaatteita odottamassa laihtumista? :)

18 kommenttia:

  1. Voi kuule, kysy vaan kuinka paljon: kaappi täynnä! Mulla on varmaan kymmenet farkut odottelemassa, samoin muutama takki. Yksi ihana mekko on kanssa venailemassa...huoh :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä niitä pieniä vaatteita on kaappi täys. Ei heti tule kyllä pulaa siitä ettei ole mitään päälle laitettavaa kun vaatteet käy isoiksi :D

    Viimeisin on H&M:lta tällä viikolla tullut villakangastakki, joka nyt menee kiinni, mutta on hieman liian tiukka. 5kg pois ja se istuu hyvin. Oli sen verran halpa, että jäi tuonne kaappiin odottamaan. Eihän sitä takkia ihan vielä edes tarvitse. Tavoite siis nopsaan päästä eroon tuosta määrästä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen niin laiska palauttamaan tilattuja vaatteita, että kaapit on tosiaan täynnä niitä odottamassa. :D

      Poista
  3. Mulla taitaa olla vain yhdet farkut, tuumakoko taisi olla 32, nyt on 33 menossa.
    Noi on sopivat silloin kun paino on n 68kg silloin ne on ostettu..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo kaukana, jos tuuman päässä oot niistä farkuista. :)

      Poista
  4. Tosi kivannäköisiä vaatteita oot ostanut. Vois olla mun ostamia :)

    Mulla ei ole tällä hetkellä mitään erityistiä tavoitevaatteita kaapissa. Ja niin tietysti sopii ollakin kun melkein 30 kiloo on lähtenyt pois, että nyt sentään kaikki vanhat mahtuvat jo päälle. Ennen tätä laihtumista melkein kaikki olivatkin niitä tavoitevaatteita kun tuntui, että mikään ei mahtunut päälle... Tai tarkalleen ottaen, on mulla nytkin siellä yksi lyhyehkö mekko/ tunika, jonka ostin tänä syksynä ja sitä vähän tavoittelen, että kun se on vatsan kohdalta sopiva, niin näytän jo aika hyvältä :)

    Mukavaa viikonloppua!
    Lotta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on vähän semmonen välivaihe vissiin tässä menossa. Vanhat vaatteet alkaa oleen himpun verran isoja mutta silti niitä pidän ja kaapin pienemmät vaatteet on vielä liian pieniä. Uusia taas ei kamalasti tee mieli tässä vaiheessa ostaa. :)

      Kivaa viikonloppua! :)

      Poista
  5. Onpa nättejä vaatteita :) Mulla ei taida enää olla kun joku paita tavoitevaatteissa, joka pursottaa ikävästi tisseissä, harmittaa ettei oo kaapeissa mitään kivoja odottamassa, kun vaikka onkin kiva shoppailla, niin siihen menee melkonen kasa aina rahaa! :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sehän se on että kaikki maksaa. Ja toisaalta ei kai ole kovin järkevää laittaa rahaa kaappiin vaan ostaa sillä hetkellä sopivia. Mutta kiva kun on jotain tavoiteltavaa. :)

      Poista
  6. Kivoja shoppailuja oot tehnyt :).

    Mulla ei ole mitään sen kummempia tavoitevaatteita. Tai no yksi uusi Adidaksen urheilutoppi voisi olla mun välitavoitevaatteni. Tilasin urheiluvaatteita briteistä, ja tätä liian tiukkaa toppia en sitten palauttanut. Sopii se päälle, mutta -5kg voisi tehdä ihmeitä istuvuudelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :)
      Kyllä 5 kiloo jo tuo merkittävästi istuvuutta vaatteille. :)

      Poista
  7. Ihania vaatteita oot tilannut! Noi housut näyttää kivalle, aika hyvä idea olla jotain "tavoite" housuja! Mää oon ite karsinut kaapista kaikki pienet ja muut joita en koskaan aio käyttää eli mulla ei oikein oo mitään "saavutus" vaatteita... Tarvis varmaan ostaa jotkut housut! :D Kiitti vinkistä!

    Mukavaa viikonloppua!

    ** Tervetuloa myös seuraan mun blogia:
    http://projektiemmi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei muuta ku vaatekaupoille ja joku kiva tavoitevaate kaappiin! :)

      Kivaa viikonloppua sinullekin! :)

      Poista
  8. Ostin ihan samat housut samassa koossa! Tavoitehosuiksi jäivät, sain ne kyllä kiskottua jalkaan, mutta maharöllykkää on sen verran, ettei vetskari mennyt lähellekään kiinni. Täytyy katsoa löytyisikö H&M liikkeestä isompaa kokoa odotteluajaksi, sillä eivät nuo kalliit olleet :)

    Tavoitevaatteita on kaappi täynnä, yhtään uutta tavoitetta ei oikeasti tarttisi ostaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tosiaan kalliit olleet. Itsekkin mietin isomman koon ostamista ja vois ostaa eri väreissäkin. Sen verran oli kivan tuntuiset pöksyt. :D

      Poista
    2. Mulla on ollut noita housuja ennenkin ja oon käyttänyt ne ihan puhki. Olin jostain syystä unohtanut että noita saa edelleen enkä yhtään muistanut kokoa, joten otin optimistisesti 48 ihan summassa :)

      Poista
  9. Vajaa kuukausi joulukuun alkuun, joko housut mahtuu päälle?

    Minulla on monia tavoite vaatteita odottamassa. En ole tilauksen jälkeen raaskinut niitä palauttaa kun ovat niin ihania.. aina vaan toivon että joskus tulee se päivä kun voin näitäkin housuja, paitaa, takkia tms.. pitää päälläni. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole nyt kokeillut, mutta luulempa ettei vielä mahdu. Tavoite olisi tuossa n. kuukauden kuluttua kun olen lähdössä reissuun. Toivottavasti silloin viimeistään menevät päälle. :)

      Mulla käyn monesti just noin, jätän paljon vaatteita palauttamatta sen takia että ne on niin kivoja vaikkeivat menisi päälle ollenkaan. Nyt niitä onkin kiva sitten tuolta kaapeista etsiä kun osa menee jo päälle. :)

      Poista