10.12.2012

Arrgghh!!

Mikä minuun tänään meni??!! Menin kaverin mukana Mäkkäriin ja ihan ilman mitään pohtimista tilasin itselleni aterian kunnon Big Double Beef -  hampurilaisella!! Lisänä valkosipulimajoneesi ja light Cola. Mitä ihmettä?! En edes tykkää Mäkkärin ruuista, ja olen varmaan käynyt siellä kaksi kertaa eläissäni. Olen ymmälläni...
 
 
Kuvat
 
Enkä edes ottanut kuvaa syömisistä koska ajattelin, etten halua tästä repsahduksesta edes kertoa, hävettää.. Mutta tässä sitä taas tunnustetaan kaikki. ;) Haluan kuitenkin olla ennenkaikkea itselleni rehellinen, ja siksi asiasta kerron. :)
 
Jätetäänpä tämä nyt unholaan ja huomenna taas jatketaan normaalilla aterioinnilla. :)
 
Mikä on teidän viimeisin repsahdus vai
onko teillä semmoisia? :D

20 kommenttia:

  1. Äläpä tuota suremaan jää. Huomenna takas normaaliin! Ja toki niitä repsahduksia on. Mä oon tosin alkanut välttää tuota repsahdus-sanaa. Ne on vaan elämää :) Ja nykyisin mun perusruokavalio on kevyt ja terveellinen, sen tähden voin syödä joskus jotain muutakin. Ja sit taas takas normaaliin arkiruokaan. Painonpudotus ehkä vähän hidastuu jos herkuttelee, mutta ei sen loppua tarvi. Tsemppiä huomiselle!

    Lotta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on niin totta tuo, että ei painonpudotuksen loppua tarvi. Ennen ei ollut puhettakaan että olisin jatkanut repsahduksen jälkeen, mutta nyt ei ole heti luovutus-fiilis. :)

      Poista
  2. Just tuo onkin sinussa niin kivaa, kun kirjoitat just kuten asiat on - ja sehän tuntuu tutulta. Minun lempirepsahdus on suklaa. Tänään ostin yhteen jouluherkkuun Dajm´ia ja se sulasi suussa ennen kuin ehti uuniin.. :-) Muuten on mennyt aika hyvin jo monta päivää, ihmeen hyvin.
    Pakko kysyä (kun en pariin viikkoon ole käynyt) että oliko pikkujoulut laivalla erilaiset nyt hoikempana kuin ennen? :-) OmeNainen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä! :) Ei ollut koko aikaa semmonen piilottelu-fiilis, vaan viihdyin oikein hyvin yleisillä paikoilla. :) Sekin teki paljon, että ostin kivat vaatteet jotka mahtu hyvin päälle. Eikä tarvinnut laittaa jotain kaapuja päälle. ;)

      Poista
  3. Repsahduksista on hyvä jatkaa tsemppiin ja uuteen yritykseen! Älä huoli yhdestä mokasta, sillä mitä elämä olisi ilman erehdyksiä? ;)

    Oma repsahdus sattui muutama päivä sitten, kun kauheassa vauhdissa mitään ajattelematta väsäsin paahtoleipäpinon, jonka makustin maapähkinäkuorrutteella ja valkosipulikastikkeella. Kuulostaa oudolta, on tajuttoman hyvää ja niin huono juttu! Kun sitä kuorrutetta oli niin maar paljon että olisi riittänyt varmaan koko perheelle.

    Mutta seuraavaan päivään uudella asenteella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa samalla tosi oudolle tuo sun herkku, mutta samalla myös ihan kokeilemisen arvoiselle. :) Vaikkakin taidan jättää kuitenkin tässä vaiheessa elämää kokeilun pois. ;)

      Poista
  4. Repsahduksia sattuu kyllä! Eilen söin unohtuneiden päivien suklaat suklaakalenterista, jopa 7 kpl vaikka tuokaan ei maailmanloppu ole ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tosiaan maailmanloppu ole, elämä ja matka jatkuu. ;)

      Poista
  5. Mä oon funtsinu repsahdukset niin, että se on tavallaan sun alitajunnan testi siitä mitä tapahtuu kun häröilet. Nyt vaan keräät itsesi, jatkat niin kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Näitä tapahtuu jatkuvasti. Se johtuu siitä että tämä on vain elämää. :D

    VastaaPoista
  6. Jep, eilen huonon punnitustuloksen jälkeen päätin illalla vielä syödä popcornia. Iltapalan päälle. Mikä muhun meni??? :D

    No, näitä tulee ja menee. Ei jäädä menneitä märehtimään ja katse eteenpäin!

    VastaaPoista
  7. Joo, näitähän sattuu. Viimeisin oli Amarillo ateria majoneeseineen... Suunnittelimme menevämme johonkin hyvään ravintolaan terveellisen päivällisen mutta pääädyimme syömään rasvaiset (mutta hitsi vie niin hyvät) ateriat kyseiseen ketjuravintolaan. Elämä vie joskus toiseen suuntaan kun oli suunnitellut, mutta muista, että yksi ateria ei näy missään! Hyvää joulunodotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi joi, Amarillossa ei ole tullutkaan käytyä piiiitkään aikaa. ;)

      Kiitos, samoin sinulle ihanaa joulunodotusta! :)

      Poista
  8. kaikkein inhottavionta repsahduksissa on se, että ainakin mulla menee maha pariksi päiväksi sekaisin kun syö jotain oikein rasva höttöä :D mutta silti muka pakko joskus saada <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on niin totta! Mutta silläkin uhalla joskus on herkkuja saatava. :D

      Poista
  9. No eilen tuli, menin syömään kourallisen nameja sekä kaksu suklaacroisanttia-.-.. tänään ja huomenna sitten tiukempi päivä, pieni rangaistus paikallaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rangaistus on kärsittävä kun vähän on lipsunut. ;D

      Poista
  10. Tässä repsahtelen parhaillaan.. Vieressä siideripullo ja suolakeksejä. Voi kele etten paremmin sano ): Suolaisten naposteltavien himo on ärsyttävää (toiseksi ärsyttävintä makean himon jälkeen... niin pari joulupipariakin on tänään mennyt...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noo, palaat sitten normaaliin arkeen ja tämän episodin jätät unholaan. :)

      Poista