11.1.2013

Aamun urheilut ja laiskan lounas

Aamulla kello pärähti soimaan seiskalta. Koiran käytin ulkona ja suuntasin salia kohti. Kaverin kanssa oltiin sovittu treffit salille, mukava treenailla yhdessä. :) Kaveri tykkää spinningistä, joten menin sinne mukaan. 45 minuuttia tuli tehtyä alkulämmittelyjä spinningtunnilla. Tunnin jälkeen menin vielä salille tekemään muutamia laitteita. Vaan onhan se kuulkaas tälläkin pallerolla jo havaittavissa mieltymyksiä tuohon urheiluun, sen verran on mukava fiilis kuntoilun jälkeen. ;D
 
Salin jälkeen kävin kaupassa. Laskotutti niin paljon, että suuntasin valmisruokatiskille ja valitsin sieltä lounaan. Mukaan tarttui vihersalaattia ja loimulohta. Kotona lisäsin annokseen vielä vähän raejuustoa.
Oli hyvää. :) Nyt voisi kokeilla ottaa päiväunet, illalla on töihin meno. Viikonloppu meneekin sitten yövuoroissa. Olen kyllä suunnitellut käyväni yövuorojen jälkeen aamulla salilla ennen nukkumaan menoa. Mutta kattotaahan nyt. :)

2 kommenttia:

  1. Olen itsekin meinannut ostaa tuon detox kuurin. Onko se mitenkään vaikuttanut suhun? Onko kiloja tippunut paremmin tai aineenvaihdunta lisääntynyt??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ainakaan vielä en ole huomannut juurikaan mitään eroa olossa tai painossa. Tietysti vessassa on saanut käydä useammin, muuten en ole huomannut aineenvaihdunnassakaan mitään eroa. Muutama päivähän tässä on vasta takana, että mielenkiinnolla odotan itsekkin tuleeko mitään muutoksia. :)

      Poista