12.1.2013

Aamupala?

Tämä kolmivuorotyön tekeminen tuo oman haasteen niin syömisiin, liikkumiseen ja lepoonkin. Viime yön olin tosiaan töissä, ja tässä vähän aikaa sitten olen herännyt. Eli nythän on minun aamu. :) Nyt pitäisi siis syödä aamiaista. :O Aamiainen on ollut minulle iät ajat päivän vaikein ruoka. Eikä se ole yhtään sen helpompaa vaikkei nyt normaalirytmin mukaan olekkaan aamu.
 
Jotain on kuitenkin hyvä (pakko) syödä, että jaksaa lähteä taas yöksi töihin. Jos en syö, saattaa hyvinkin käydä niin, että työmatkalla kaarran kaupan pihaan ja ostan karkkia tai muuta herkkua kun nälkä kurnii.
 
Jääkaapin ovessa tovin notkuttuani, päädyin tonnikalaan, raejuustoon ja tomaatteihin. Ei ehkä aamiainen parhaasta päästä, muttei varmasti pahimmastakaan. ;)
 
 
 
 
 

Kuinka moni on tipattomalla, vai onko tänään tiedossa juhlintaa? ;)

10 kommenttia:

 1. Tipaton, mutta onneksi 1.2. osuu perjantaille ;)

  VastaaPoista
 2. Ei oo tipatonta, mutta eipähän oo tullu juhlittuakaan. :)

  VastaaPoista
 3. Sama täällä. Ei oo varsinaista tipatonta, mutts hyvin on mennyt tämäkin viikonloppu ilman alkoa. :) Mulla ainakin alkoholi nostattaa ruuanhimoa, mikä ei oo todellakaan hyvä asia laihduttajalle. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mullakin! :) Yleensä loppuillasta tai viimeistään seuraavana päivänä iskee ruuanhimo! :D

   Poista
 4. Ei varsinaisesti ole tipaton, muutenkin käytän alkoa niin vähän ettei sillä ole oikeastaan mitään merkitystä.
  Se miehen kanssa kyllä sovittiin että herkkuja ei OSTETA tammikuussa ollenkaan..

  Limu (pepsi max) ei lukeudu tähän, joten sitä eilen ostettiin kyllä, vaikka ei sitäkään niin hirveesti juoda.. itse en tainnut vielä sitä juoda ollenkaan..

  Mutta kyllä tämä herkkujen ostokieltokin on aika haastava... (eilen syötiin popcornia kun kaapissa sitä on...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on yleensä vaikeeta just sen kanssa minkä kiellän itseltäni. Pitäis ehkä kokeilla kieltää siivous kuukaudeksi, tulisikohan siitä haastavaa. ;D

   Poista
 5. Onpa kiva lukea jonkun toisenkin kolmivuorotyötä tekevän laihduttajan blogia. Itse koen juurikin tuon ruokailurytmin olevan suurin haaste yövuoroissa. En millään pysty syömään öisin juurikaan mitään ja syön muutenkin yövuorojen aikaan todella vähän. Tästä johtuen aineenvaihdunta on jotenkin jumissa. Ja toinen asia, en osaisi ajatellakaan meneväni salille yövuoron jälkeen, että pisteet sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma se on minullakin. Yleensä yövuorot menee hyvin vähällä syönnillä, ja taas joskus tulee syötyä erittäin hiilari- ja rasvapitoisesti. Ja aineenvaihdunta kiittää. ;) Hullu kai minä olen kun yövuorojen jälkeen salilla käyn, mutta fiilis on ollut hyvä. ;)

   Poista