12.1.2013

Huomenta!

Huh! Minä reippaana tyttönä kävin yövuoron, 10,5 tunnin, jälkeen vielä salilla. :) Nyt voi hyvillä mielin laittaa nukkumaan.
 
Huomenta teille jo yöunilta heränneille. :)
 


 
 
Koiran kanssa kävin vielä pissalenkillä. Oli tosi kiva pakkasaamu. :)
 
 

 
 
Mukavaa lauantaita kaikille! Viettäkää kiva päivä! :)

7 kommenttia:

 1. kuulostat erittäin reippaalta ja MOTIVOITUNEELTA painonpudottajalta, hieno homma! :) ja varmasti unet maistuu hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Hyvin maistui unet. :)

   Poista
 2. Moikka! Olen tässä lueskellut blogiasi ja hyvältä näyttää, onnea!! Aloitin myös maanantaina joten kuudes pv menossa. Eilen alkoi illalla kova huimaus ja silmissä sumeni tänä aamuna tuli yhtäkkiä sama olo joka tosin helpotti jo. En käy salilla vaan teen koti treeniä. ( superdieetti kyseessä) siis asiaan; oliko sinulla dietin alussa tämmöistä ongelmaa? Mulla on kuitenkin pudotettavaa 30-40kg ja vettä juon tarpeeksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos! :) Hienoa, että olet päättänyt muuttaa elämäntapasi ja olet matkalla kevyemmäksi Ninnuksi. :) Ompas tympeä tuo huimaus ja silmien sumeneminen. En ainakaan muista, että mulla olis ollut vastaavaa. Onko sun verensokerit ok? Monesti jos verensokeri laskee yhtäkkiä alas, oireet ovat juuri tuommoisia. Ja verenpainekkin saattaa heittelehtiä, nousitko nopeasti ylös tuolilta tms.? Hyvä kun juot vettä, itsellä on ongelma liian vähäinen juominen. Pää on monesti siksi kipeä.

   Tsemppiä ihan hirmuisesti! Alku on monesti se hankalin, sitten jo helpottaa! :)

   Poista
  2. Vettä kyllä juon reippaasti ja prikulleen noita ohjeita noudatankin paitsi liikunnan suhteen. Päätäsärkee jatkuvasti ja huimaus tulee ihan sohvalla istuessa :) noo eiköhän tämä tästä vielä lähde! Tsemppiä meille! :)

   Poista
 3. Hyvää lauantaita myös sinulle :)

  VastaaPoista