13.1.2013

Musta on tullu, urheiluhullu

Vai onko? :D Tänäkin aamuna kävin yövuoron jälkeen vielä salilla. Tai itseasiassa spinningissä ja salilla. Ja se mikä on uutta ja outoa minussa on se, että vaikka väsytti en kertaakaan edes miettinyt kotiin ajamista. Vaan kiltisti ajoin suoraan salille. Ehkäpä, ehkäpä minustakin saa vielä henkilön, joka nauttii urheilusta ja haluaa oikeasti urheilla enkä vaan urheile ns. pakosta, että paino putoaa. :)Pikku hiljaa harjoittelen salilla käyttämään Wellness - avainta, joka laitetaan laitteisiin ja se antaa sitten harjoittelun lopuksi palautteen treenistä. Vasta tänään oikeastaan käytin sitä avainta kaikissa käyttämissäni laitteissa, ja vatsalihaksia tulikin tehtyä melkoisesti (kakkoskuvassa musta palkki). ;) Ja näköjään selkälihaksia vähiten. Täytyy joskus ajan kanssa tutustua tähän ohjelmaan, ja siihen mitä nuo kaikki palkit ja luvut kertoo.
 
Minä laitan nyt nukkumaan, leppoisaa sunnuntaipäivää teille! :)

8 kommenttia:

 1. Melkein voisi kuitata - salille yövuoron jälkeen?! :-) Kunpa saisi aloitettua edes päivällä jonkin sortin liikunnan, vaikka nykyään tuntuu kaikkialla törmäävän siihen sanontaan ettei liikunta laihduta. Oliko se jotain 1½% vain liikunnasta laihdutukseen hyöty.. Olen kuitenkin itse huomannut, että ilman liikuntaa laihduttamisen jatkaminen on hankalaa- liittyykö sitten enempi mielialaan tuo liikunnan vaikutus. TOisaalta, lisäähän se myös energian kulutusta. Mitäs mieltä sinä olet - onnistuisiko laihtuminen pitkällä tähtäimellä ilman liikuntaa- tarkoitan liikunnan lisäämistä siihen mistä olet lähtenyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsehän olen nämä ensimmäiset noin 20 kiloa pudottanut lähes ilman liikuntaa. Joitain satunnaisia lenkkeilykertoja oli syksyllä ennen lumia. Mutta ihan varmasti pelkällä ruokavaliolla voi pudottaa painoa, ainakin alkuun. Tietysti jos liikuntaa harrastaa samalla, kroppa saa lihaksia ja kiinteytyy. Ja varmasti liikunnalla on suuri merkitys mielialaan, itsekkin olen sen huomannut. :)

   Poista
 2. joo, voin jo varoittaa valmiiksi, että niin siinä todennäköisesti tulee tapahtumaan, että viimestään vuoden parin päästä sulla on hankalauuksia, jos et PÄÄSE salille, se on nimittäin niiin koukuttavaa! ;) jossakin vaiheessa se pakottaminen vain muuttuu siihen, että varmaan kroppa tajuaa että liikunnasta saakin niin mieletöntä mielihyvää, ettei sitä ilman enää voi olla! :) Tsemppii siulle! nimim. kokemusta on (lapsena ja nuorena suorastaan inhosin liikuntaa, mutta nyt en voi olla ilman ja takana on 20 kg:n pudotus ja normaalipaino :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti joskus on näin myös kohdallani, että sinne salille on pakko päästä. ;) Hieno saavutus sulla jo takana. :) Kiitos tsempeistä! :)

   Poista
 3. Se on niiiin ihana fiilis, se urheiluhulluuden tajuaminen. Mutta kuten edellinenkin sanoi, siitä tulee riippuvaiseksi ja jossain vaiheessa ne pakolliset lepopäivät on TUSKAA!

  Mutta ehkä liikuntariippuvaisuus on ihan ok riippuvaisuus kunhan ei siinäkään meni ihan överiksi.  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä minäkin mietin, että ennemmin otan terveellisen riippuvuuden liikuntaan kuin ruokaan. :)

   Poista
 4. Jee! Eteenpäin porskuttelet. ;) Kyllä se pikkunen urheiluhulluus kaikista löytyy! Tsemii!

  VastaaPoista