21.1.2013

Keittiövaaka

En ole koskaan omistanut keittiövaakaa, ja nyt siihen tulee muutos. :) Tilasin itselleni vaa'an, jolle on varmasti käyttöä jos seuraavaan Superdieettiin osallistun. Ja muutenkin ainakin minulla on vaikeuksia arvioida ruokien määrää. Tulee helposti syötyä liikaa tai liian vähän. Ei syöminen ja ruokamäärät mitään rakettitiedettä ole, eikä painonpudotus ole kiinni grammoista. Mutta itse haluan kokeilla, että auttaako ruokien punnitseminen syömään paremmin ja oikeita määriä. :)
 
 
 
 
Onko teillä keittiössä vaaka aktiivisessa käytössä? :)


16 kommenttia:

 1. Vaaka on ihan ehdoton. En miekään ollut ennen mun tiukkaa diettiä viime keväänä punninnu mitään. Jonku aikaa ko punnittee, niin oppii sitte silmä määräisesti ottamaan sen 100g jauhelihaa. Mutta välilä kannattaa silti punnita ko muuten sitä alkaa huomaamattaan lisätä annoskokoa...
  Vasta testasin muuten 2:lla eri juustohöylällä otetut siivut. Mun suosikki höylällä otettu siivu paino 18g ja toisella höylällä 10g. Nakkasin entisen suosikin mäkeen ja nyt koko perhe käyttää fiksumpaa höylää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä vain tuntuu, että vaaka tuo vaan lisää vaikeuksia ruuanlaittoon mutta varmasti alun jälkeen sitä ei edes enää ajattele. :)
   Oho, ompa näköjään noissa juustohöylissäkin eroja. :O

   Poista
 2. Minulla kanssa keittiövaaka käytössä, mutta ei ole digitaalinen ja siksi hankala käyttää. Olen miettinyt itsekkin digitaalisen ostamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Digitaalinen vaaka on kyllä tarkempi. Onko niitä vielä olemassa ei digitaalisia. ;)

   Poista
 3. paljon oli hintaa? itsekkin nimittäin olen harkinnut ostaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen eBayn suuri kuluttaja. Tuokin vaaka löytyi sieltä ja hintaa oli alle kympin. :)

   Poista
 4. Mulla oli vaaka aktiivisessa käytössä, kunnes siitä loppui paristo enkä ole jaksanut hakea uutta. Nyt vedän sitten ihan fiiliksellä. Omani olen hankkinut ihan vaan Clas Ohlsonilta ja hintaa oli parisen kymppiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Clasulta saa edullisia vaakoja, itsekkin kävin siellä kattelemassa. :)

   Poista
 5. Mulla on vaaka aktiivisessa käytössä, mutta uudelle olis tarvetta. Tuo mun vaaka on mun äidin kaapista joskus aikanaan varastettu, joten saattaa olla jopa jostain 80-90-luvultakin. :D Eli kovinkaan tarkkoja lukemia sillä ei saa.

  Vinkkejä otetaan täälläkin vastaan, että mistä sais hyvän ja halvan vaakan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tosiaan tilasin eBaysta ja Roosa oli ostanut omansa Clas Ohlsonilta. :)

   Poista
 6. Mullakin on. Joka päivä käytän ja lähes kaiken punnitsen. :)

  VastaaPoista
 7. Mulla on ikean vaaka, joka ei kyllä millään tasolla tarkasti näytä. Oonkin miettinyt, että pitäisi hommata digitaalinen vaaka, josta näkisi tarkemmin punnittavan määrän :) aloitin painonpudotuksen xtravaganza-ohjelman avulla, joten tulevaisuudessa (pussiruokavaiheen jälkeen) voisi olla käyttöä tarkalle keittiövaa'alle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Digitaalinen vaaka on varmasti paras painonpudotuksessa kun pitää saada tarkkoja lukemia. :) Miten on mennyt tuolla ohjelmalla? :)

   Poista
 8. Vaaka on aktiivisessa käytössä, suosittelen lämpimästi ;)

  VastaaPoista