22.1.2013

Uusin hankinta käsipuoleen

Olen totaalinen laukkufriikki (kuulostaa aika friikiltä ;D ). Laukkuja ja lompakoita tulee osteltua tuon tuostakin. Niissä kun ei ole väliä minkä kokoinen itse olet, ei lopu koot kesken. ;)
 
Nyt olen pidemmän aikaa etsinyt sopivaa, kivaa isompaa laukkua arkikäyttöön. En kyllä edes osaa käyttää pientä laukkua, aina on sen verran paljon tavaraa mukana. :)
 
Itse en ole merkkilaukkujen perään, haluan itselle mieluisan laukun, merkillä ei ole niin väliä. Tämä laukku on minun silmään kivannäköinen, sopivan iso ja hintakin oli varsin kohtuullinen. Toivottavasti on sitten luonnossakin yhtä kiva. :)
 
Vielä pitäisi löytää kiva treenikassi, lompakko, bilelaukku ja ja ... :D
 
sis. mainoslinkin

4 kommenttia:

 1. Mulla on Ollut pidemmän aikaa etsinnässä sopiva isompi laukku. Se ei vielä ole tullut vastaan ja olen käyttänyt kesästä lähtien sellaisia tosi käteviä pikkulaukkuja. Tuo pikku laukku on ihan ok, jos liikkuu itsekseen, eikä käy töissä, mutta jos pitää alkaa kantaa mukana eväitä tai lasten kamoja, ei se pikkuruinen oikein riitä. Taidanpa selailla Bootzin valikoimankin... Olen unohtanut projektin hetkeksi.. :oP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laukkuprojektit on mukavia. ;D

   Poista
 2. Hei! Minkä merkkinen laukku on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Laukku on Pieces Cigi Bag. :)

   Poista