21.1.2013

Seuraava Superdieetti alkaa 11.2.2013

Huomasin tuossa FitFarmin sivuja selaillessani, että uusi Superdieetti alkaa jo ensi kuussa, 11.2. Nähtävästi kesto on sama kuusi viikkoa, mikä se on tällä hetkellä käynnissä olevassa Superdieetissäkin. Tosissaan mietin osallistuvani tähän alkavaan Superdieettiin, meneillä olevaan en jaksanut osallistua. Mielenkiinnolla voisin kokeilla pystynkö syömään ja liikkumaan jonkun muun suunnittelemalla tavalla. ;)


Alkuperäinen kuva FitFarmin sivuilta, lisätty oma muokkaus.

Vielä ei ollut nettisivuilla tietoa, että millon ilmoittautuminen alkaa. Ja hintaakaan ei ollut mainittu, oiskohan tuo sama 49€?

Olisiko muita innokkaita mukaan lähtijöitä? :)

16 kommenttia:

 1. Mä olen miettinyt tuota myös...joskus melkein jopa ilmoittauduin, mutta mua kauhistuttaa ajatus myös siitä että tuosta ruokavaliosta ei sitten ole poikkeamista, että pystyykö sitä sitten siihen sitoutumaan?! Mä kun olen niin huono sanomaan ei houkutuksille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma mulla, olen myös houkutuksille altis. Mutta jos yritetään pitää linja sen kuusi viikkoa. ;)

   Poista
 2. Mua houkuttaisi kans... mua jotenkin tympiii toi ruuan ajattelukin tållä hetkellä joten ois kiva syödä jotain mikä on valmiiks määrätty.

  VastaaPoista
 3. Kovasti houkuttaisi ilmoittautua tuoho. Pitää tässä katsella, onhan tuohon vielä vähän aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässähän on hyvin aikaa miettiä asiaa. :)

   Poista
 4. Houkuttais kyllä,muttei oo minkäänmoista aikasempaa kokemusta moisista.. ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mullakaan oikeastaan. Mitä nyt pari päivää gofatgo:ta. Mutta itse lähden mielelläni kokeilemaan tätä. :)

   Poista
 5. Suosittelen kaikkia ilmottautumaan, olen itse tällähetkellä siinä. Vaikka ruokavaihtoehdot on suppeat mut se ajatus mikä on oikea tapa syödä, ruokarytmi, annoskoot jne jää hyvin tuossa päälle. Ja tietenkin mikä on riittävä treeni. Ja on ammattilaiset kun vastaa kaikkiin kysymyksiin ja tsemppaajat ku tsemppaa sut tavoitteisiin. Pieni hinta siitä että sulla on tuki 6vko. Itse kun nyt alkoi vko 3 todellisena herkkupeppuna olen päässyt herkuista eroon tolla, ei tee mieli, eikä ole ollut mikään vaikeus kieltäytyä kahvipöytien herkuista. Monet luulee että ruuat vaihtuu 6vko aikana paljon, se ei ole niin mutta saat syödä hyvän makuista ruokaa ja kun jaksaaa nähdä vähän vaivaa ja käyttää päätä ni keksii vaikka ja mitä uusia ruokia. Paino itsellä ei ole tippunut valtavia määriä mutta miinusta jokaikinen vko. Ja olo on paljon parempi. Ja kun kaupasta ei ole tullut ostettua mitä tahansa ja niitä herkkuja niin kukkarokin kiittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsemppaavasta kommentista. Nyt ainakin haluan lähteä mukaan kokeilemaan. :)

   Poista
 6. Houkuttais paljonkin, mut hmm... pitänee laittaa mietintämyssyn alle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko mietintämyssyn alla tapahtunut mitään? :D

   Poista
 7. Mun teki mieli osallistua tuohon pari viikkoa sitten alkaneeseen, mutta toisaalta olin superdieetillä viime kesänä ja mulla on ne kaikki ruokajutut ylhäällä.. Niin mietin että kannattaako maksaa 49 € pelkästään siitä foorumista ja tuesta, kun syömiset tuskin on ratkaisevasti muuttuneet :/ Tehokas on kyllä kun tarkasti noudattaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse taas ajattelen, että 49€n pieni hinta jos se todella auttaa. :) Mutta totta tuokin, että ruokaohjeet eivät varmasti muuttuneet ja itse en ainakaan luultavasti edes kerkeä seurata sitä foorumia.

   Poista
 8. Olen nyt tovin seuraillut blogiasi. Taisin päätyä googlesta hakusanalla "detox" :) Olen iloinen, että olet onnistunut noin hyvin projektissa. Tulee itsellekin sellainen wau! fiilis että tuo on todellakin mahdollista. Joskus lähtee enemmän ja toisinaan tulee hieman lisää mutta keskiarvona olet laihtunut kilon viikossa mikä on todella hyvin!
  Löysin Ulrika Davidssonin kirjan "laihdu 6 kiloa 6 viikossa" jossa on myös annettu joka päivälle ohjeet miten toimia, ruokaa tulee syödä 3 tunnin välein, ruoat ovat herkullisia ja välipala ja aamupalavaihtoehtoja on paljon. Jos sinulla on jo selkeä liikuntarytmi niin mitä jos kokeilisit jonkun toisen laatimaa menua. Ja mikä tärkeintä nälkää ei tarvitse tuntea. Mulla on alkamassa nyt kolmas viikko ja puntari näyttää jo nyt -6kg siksi suosittelen kokeilemaan sitä :) Olen kuullut että tuossa superdieetissä on kai aika vähän ruokavaihtoehtoja ja jos on yhtään herkutteleva kulinaristi niin Ulrikan reseptit uppoaa taatusti :) Tsemppiä rutistukseen! Itse tulen perässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentistasi! :)
   Kuulostaa hyvälle tuo kirja, voisin etsiä sitä kirjakaupoista tai kirjastosta. Kiitti vinkistä! Ja paaaaljon tsemppiä sinulle! :)

   Poista