13.1.2013

Viikon 2 liikunnat

Sunnuntaina viikko sitten tsemppasin kaikkia olemaan tällä viikolla erityisen reippaita. Olitteko? :) Itse urheilin tällä viikolla enemmän kuin varmasti koko elämäni yhdelläkään viikolla tähän asti. :)
 
 
Maanantai: Lepopäivä
Tiistai: Sinning 45 min + kuntosali
Keskiviikko: Kuntosali
Torstai: Lepopäivä
Perjantai: Spinning 45 min + kuntosali
Lauantai: Kuntosali
Sunnuntai: Spinning 30 min + kuntosali
 
 
Pyrin siihen, että kävisin salilla 4 - 6 kertaa viikossa, ja muutaman kerran viikossa spinningissä ottamassa hyvät alkulämmittelyt. :)
 
 

 
 
Vielä tämä yö töitä ja sitten pääsen taas vapaalle. :) Ensi viikolla on taas onneksi aikaa käydä salilla useamman kerran. En olisi uskonut sanovani tätä aivan näin pian, mutta kyl mää vaan tästä tykkään. :D


12 kommenttia:

 1. Hyvä treenitajti sulla, lepopäiviä unohtamatta! :)
  Teetkö yleensä ylävartalon spinnin yhteydessä?
  Se olisi ainakin paras niin.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, yleensä niin. Saatan tehdä lisäksi salilla vielä reisien sisä- ja ulkolihas harjoitteet (millälie sitä laitetta kutsutaan, lähentäjä/loitontaja? ;D ). Muuten keskityn yläkroppaan. :)

   Poista
 2. Vähän liian kova kuntosali tahti sulla näin alkuun.. 2-3 krt alkuunsa olisi hyvä tahti, tuota vauhtia tulee pian paikat kipeeksi ja tylsistyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämmöisiä viikkoja ei varmati tule joka viikko, ihan jo töidenkin puolesta. Mutta tämä oli tämmöinen reipas aloitus. ;)

   Poista
 3. Näyttää hyvältä, vaikka minä kanssa löysäisin vähän alkuun. Koska muuten tulee helposti tylsistyminen. Eikä sellaista halua kenellekään, jos on just päässyt nauttimaan kuntoilun ilosta.

  En ole ihan varma kävitkö tänään aiemmin tai eilen kommentoimassa mun blogiani. Onnistuin jotenkin sähläämään ja poistin vahingossa kommenttisi. Tervetuloa toistekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi näin tiheään en kerkeä joka viikko salilla käymään, joten toivottavasti ei tule tylsistyminen aivan pian. Toki minulla se saattaa tulla vaikka kävisin vain kerran viikossa salilla. ;)

   Poista
 4. Mä oon eri mieltä ylläolevien kanssa; riippuu miten paljon teet salilla niin on liikaa/liian vähän/sopivasti tuo määrä :) Jos alottelee hitaasti, pienemmillä toistoilla/painoilla/sarjoilla/liikemäärillä niin varmaan ihan kiva päivittäin käydä jotain tekemässä, ja siitä sitten lähteä kasvattamaan sitä per kerta treeniaikaa ja -määrää.

  Teet myös just niinkuin itsestä tuntuu hyvältä, kunhan muistat pitää lepopäivät lepopäivinä :) Se salitreeni kyllä koukuttaa..!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tosiaan aika sievästi aloitellut tämän saliharjoittelun, etten mitään ennätyksiä ole lähtenyt tähän alkuun tekemään. ;) Ihan hyvältä tuntuu ja varmasti kroppakin sanoo sanottavansa jos liikaa treenailee. :) Ja lepopäivä on tosiaan mulla lepopäivä, en tee sillon ihan mitään! ;D

   Poista
 5. Hienosti olet liikkunut!
  Olin mäkin ahkera, tunteja kertyi yheensä vähän vajaa 8tuntia. Yksi lepopäivä mahtui mukaan.
  Mulla alkaa tällä viikolla PTn kanssa treenaus ja vähän viimeviikolla vihjaili ettei tämmöistä treeniviikkoa enää "sallita".. Nähtäväksi jää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat sanat sinulle! :) Mitäs PT oli mieltä treeniviikoistasi? :)

   Poista