23.1.2013

Väsy

Väsyttää ihan hirveästi. Vaikka nukun suht hyvin yöt, tuntuu ettei se riitä. Olen taas onnistunut haalimaan itselleni enemmän kuin tarpeeksi hommia. Vakityöstäni olen vapaalla nämä pari päivää, ja lupasin tehdä nämä päivät toiseen työpaikkaan. Vapaapäivät tulevat siis olemaan tällä viikolla pyöreät nolla. Ja ensi viikolla lähes sama homma. Oon kai minä vähän (?) tyhmä ja hullu. :)
 
 
 
 
Liikkumiset on tällä viikolla myös vielä korkkaamatta. Tuntuu, ettei vaan jaksa. Mieluummin nukun ne vähät ajat mitä olen kotona, kuin lähden salille. Höh, vaikka kuinka lupasin olla tällä viikolla ahkera, tuli haukattua vähän liian suuri pala näiden töiden kanssa.
 
Syömisten suhteen on mennyt niin ja näin. Väsyneenä en hirveästi jaksa panostaa terveellisyyteen, syön mitä jaksan ja kerkeän tehdä. Tokikaan en millekkään Hese - linjalle lähde. :) Tänä aamuna ihan säikähdin kun kävin vaa'alla. +4 kiloa viime viikkoiseen, siis mitä ihmettä?! Mikä kroppaani vaivaa?? Nestettä? Stressi? Ihan hirveetä!! Ja huomenna vielä punnituspäivä...
 
 
 
 
Aurinkoista päivää kaikille! :)

7 kommenttia:

 1. Heippa!

  Sinultahan mukavaan tahtiin näitä päivityksiä tippuu mukava seurailla.

  Itse vain haaveilen vakityöstä. Ottaa niin pannuun kun ei taaskaan tärpännyt vaikka työhaastattelussa kävin. nimim. kohta 4kk ilman töitä

  Jos jotain positiivista niin nyt minulla on ainakin aikaa itselleni.

  Vapaalla tulee hulluksi ;) Ei jaksa taloakaan jokapäivä siivota

  Päätinkin siis tehdä itselleni hiukan rutiinia suunnittelemalla viikon eteenpäin miten liikun ja syön. Kun olen sairastellut niin on ollut aikaa.

  Tosin nyt vasta alkaa tämä sairastelu hellittämään.. On ollut ihan jäätävä flunssa viime perjantaista asti.. Lenkit, uinnit ja kuntosalit on saanut unohtaa. Ruokakaan ei ole pahemmin maistunut.

  Ensiviikolle onkin sitten kunnon motivaatiopläjäys liikunnan suhteen ja tilaamani mansikka protsku ja pari uutta shakeria löytää tiensä mun luo :D

  VastaaPoista
 2. Moikka!

  Mulla kanssa ihan kaamea väsymyskausi meneillään, tuntuu että lihaksetkin on ihan jumissa ja kipeät, vaikka en mitään älyttömän raskasta liikuntaa ole viime aikoina harrastanut. Olen nyt parina päivänä laskenut huvin vuoksi päivän kalorinsaantini ja se on jäänyt johonkin 1200-1300kcal paikkeille (peruskulutukseni on 2130kcal ja pyrin syömään n. 1500-1600kcal/pvä). Nyt kun kävin tänään vaa'alla, niin painoa oli tullut 1kg lisää.. Perhana!

  En tiedä voiko se johtua oikeasti siitä, että olen jäänyt 200-300kcal "liian vähälle" vai mikä ihme tätä(kin) kroppaa vaivaa! Kun tuo +1kg tuntuu jo näin ärsyttävälle, niin voin kuvitella miltä sinusta tuo +4kg tuntuu! :( Paljon tsemppihaleja, kyllä me nää jumit ja nousut vielä selätetään! :)

  Enni

  VastaaPoista
 3. Voit lohduttautua sillä, ettet ole missään tapauksessa voinut lihoa neljää kiloa viikossa. Se on nestettä ja muuta turvotusta, todennäköisesti johtuu nimenomaan väsymyksestä ja stressistä ja vähän huonommasta syömisestä. Mutta edes sillä hese-linjalla tuo +4 kiloa rasvaa viikossa on aika mahdoton. Ota rauhallisesti, lepää ja anna stressin hellittää. Syö hyvin ja käy pienellä kävelyllä, ei mitään suorittamista ja "nyt kulutan 700 kaloria!" -meininkejä, vaan stressitöntä, rauhallista käveleskelyä ja ulkoilman haukkailua.

  VastaaPoista
 4. Moips!
  Mites sinulla on se MethoDrainen detox puhdistuskuuri toiminut? :)
  Olen itse ajatellut hankkia mutta tekeekö sillä mitään.. Onko ihan huuhaata? :)

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä! Kannustaisin sua raahautumaan vaikka edes pienelle lenkille tai salitreenille, sillä itseäni se ainakin virkistää jopa pitkän päivän jälkeen ja parantaa unen laatua tosi paljon (=nukun kuin tukki). Mutta toisaalta, munkin pitäs osata laittaa välillä asiat tärkeysjärjestykseen eli pahimmat kouluhommat treenien eteen.. Ei se tosin mene niin ikinä :D.

  VastaaPoista
 6. NYT TSEMPPIÄ NAINEN! Heti salille mars mars tai kävelet töihin, jos asut kerrostalossa portaat läpi muutamaan otteeseen tai siivoushyötyliikuntaa.. Mieti niitä tunteita ja kuinka pirteä oletkaan treenaamisen jälkeen. välillä tulee noita kausia ja ne voi kiusakseen jäädä päälle, mutta kun nopeasti itsensä laittaa ruotuun niin kyllä se siitä! En halua olla ilkeä, vaan hiukan motivoida (:

  VastaaPoista
 7. Tsemppiä jatkoon! Sinulle on tunnustus blogissani :) http://projektifitness.blogspot.fi/

  VastaaPoista