11.2.2013

Superdieetin 1. päivä

Nyt se on sitten aloitettu. Superdieetti. Olen mielessäni asettanut tälle jutulle paljon painoarvoa painonpudotuksen etenemisessä. Toivon tämän olevan kunnon sysäys matkalla kohti tavoitepainoa.
 
Tämä ei alkanut missään parhaimmissa merkeissä. Olin viime yön töissä ja ilman nukkumista jatkoin toiseen paikkaan iltavuoroon. Tällä hetkellä olen valvonut samoilla silmillä reilut 30 tuntia (hullu nainen!). No, aamulla kun yövuorosta pääsin, kävin kotona hakemassa päivän ruuat mukaan ja söin siinä kotona aamiaisen. Todella paljon meni aikaa ruokien punnitsemiseen, ainakin näin alkuun. Meinasin myöhästyä töistäkin. :D
 
Aamupala oli ihan valtava minulle, mutta kaikki söin. Sitten rytmitin ruokailun siten, että seuraavat oli ateria - välipala - ateria - iltapala. Tuntui, että melkein koko ajan piti olla syömässä. Mutta ei ruokamäärät mitään järin suuria ole. Varmasti nälkäkin tulee monesti näiden viikkojen aikana.
 
Ruuat tosiaan söin kuten oli ohjeistettu. Liikunta jäi tältä päivää kokonaan (arvaatte varmaan etten jaksanut kauheasti huhkia :D ). No, tällä viikolla on vielä monta päivää aikaa kuntoilla. Olen ylpeä myös veden juonnin määrästä tänään, normaalisti juon hyvin vähän jos ei kuntoilun ohella juotuja oteta huomioon. Tänään on varmasti mennyt lähemmäs kolme litraa vettä. :)
 

Aamiainen.

 
Ateria. Samanlaisia päivän molemmat ateriat. Melko värittömän näköistä. :O
 

Välipala.


 
Iltapala. Sekoitin iltapalan ainekset sheikkerissä.
 
Nyt menen yöunille ja huomenna heti aamusta keittiövaa'an kimppuun. ;)
 
p.s. Päivitän huomenna painon, mikä se oli tänä aamuna. Olen varmasti tehnyt plussaus ennätyksen viikossa, tai oikeastaan vajaassa viikossa! Huomenna tästä sitten.

8 kommenttia:

 1. Toivottavasti lähtee hyvin rullaamaan tuo dieetti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä minäkin toivon. Nyt ainakin tuntuu hyvälle. :)

   Poista
 2. Hei mahtavalta näyttää!
  Varmaan tuohon päivän pääateriaan saisi taiottua väriäkin jotenkin. Muutoin voi alkaa turruttamaan pitemmän päälle. Sopisiko jotkut sosekeitot tai uunivihannekset samaan kategoriaan? Muut pöperöt näyttääkin oikein hyviltä. Itse pupellan vastaavia joka aamu ja välipaloina myös.

  Pitääkin alkaa seurailemaan blogiasi!

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä siihen, että superdieetti ei olisi pelkkä dieetti, joka alkaa ja lopuksi odotetusti loppuu! :D Itselleni tuommoinen olisi aivan liian suuri muutos kerralla.. Jään seurailemaan! Muista päivittää! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos tästä! ihan mahtavaa, että jaksat tuollaisen työrupeamankin keskeltä / jälkeen raportoida näin kivasti syömisiä. Tämä on tosi mielenkiintoinen ja ruoka-asioiden kanssa pähkäilevälle silmiä avaava postaus, lisää näitä (sen minkä jaksat tietty!)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa kun löysin blogisi! Itse aloitin sd parissa kanssa. Olen tiputtanut syksyllä Litellä 10 kiloa, nyt tarkoitus olisi saada 10 pois taas ja sitten jokunen kuukausi harjoitella pitämään paino tässä ja vielä sittenjää 10-15 kiloa tulevaan. Vertaistukea ja ruokapostauksia täältä haen. Oikein paljon tsemppiä tähän sinulle ja minulle :)

  VastaaPoista
 6. Hienoa! Melkoinen valvomisrupeama, mutta hienosti tsempattu ruokailujen kanssa!

  VastaaPoista
 7. Mielenkiinnolla seuraan sinunkin superdieettiä! Mullahan tää loppuu tällä viikolla ja ihan mahtava dieetti on, vihdoin keino jolla tääkin aina ylipainoisena ollut saa kilot karisemaan. Eikä tietenkään jää tähän yhteen kertaan !:)

  Tsemppiä!

  VastaaPoista