26.3.2013

Fast Pudding veteen - älä kokeile ;)

Eilen teki mieli testata ostamaani Fastin valkosuklaa Puddingia. Ohjeessahan on, että jauhe sekoitetaan maitoon. No, minä reippaana tyttönä sekoitin veteen kun en maitoa ollut hoksannut ostaa.
Jauheen ja veden sekoitin sheikkerissä ja kaadoin muovirasiaan, jonka olin ajatellut ottaa töihin evääksi. Tässä vaiheessa näytti ihan hyvältä ja tuntui, että se alkaa kiinteytymään ja muodostumaan puddingiksi.
No, töissä yövuorossa ollessani nälkä oli kova valmistelin itseni herkullisen välipalan nauttimiseen.. Aukaisin rasian kannen ja.. niin, siellä rasiassa oli vaalean väristä vettä. :D Aika kaukana mistään puddingista. Ei houkutellut syömään. Maistoin kyllä ja maku olikin ihan ok. Makea vesilitku. ;) Heitin viemäriin.
 
Kai tätä ei sitten ole tehty veteen sekoitettavaksi? Täytyykin käydä kaupassa ja ostaa maitoa, jotta pystyy ihan oikeasti testaamaan. :)

11 kommenttia:

 1. Voi ei, oon ite aatellu että kokeilis vedessä mutta... kiitos vinkistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tarvi sun enää testata. ;D

   Poista
 2. Mä oon sekottanu 1-1.5 dl maitoa ja 0-1 dl vettä. Onnistuu hyvin.

  VastaaPoista
 3. Olen tosi kauan miettinyt että hankkisiko tätä puddingia. Muutamia kommentteja olen kuullut puolesta ja vastaan, mutta tuo valkea vesi ei näytä kamalan herkulliselta :D Kokeilitko muuten sitä lakritsijauhetta, millaista se oli? Mulla on blogissa käynnissä kilpailu jossa on aika kivat palkinnot, kantsii kurkata :0)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No enhän minä ole vielä sitä kerinny testaamaan. Siinä se keittiössä odottaa testausta. :) Oi, täytyypä käydä kurkkimassa. :)

   Poista
 4. Mäkin kiinnitin just huomiota kaupassa tohon puddingiin. Ihan varmasti naisille suunnattu kun se pussi on niin nätin näköinen verrattuna kaikkiin äijämömmöihin. Rasvattomaan maitoon tai maitojauheeseen+veteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti on, ja mautkin on jotenkin naisellisempia. ;)

   Poista
 5. Mie kyllä oon kovastikin tykännyt tuosta valkosuklaamausta! Oon itseasiassa leikkinyt ajatuksella, että testaisi veteen tehtynä, mutta voinpa säästää itseni nyt siltä vaivalta ja nauttia sitä jatkossakin maitoon sekoitettuna! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että minäkin tulen tykkäämään tästä. Jo tuo vesilitku oli ihan hyvän makuista niin mitähän lie sitten maitoon tehtynä. ;)

   Poista
 6. No voi hui oispa pelottavaa juoda se vaalean värinen vesi samalla tavalla kuin proteiinijauhejuomakin! Jos kerran maistuikin hyvältä. Aaarrgh!

  VastaaPoista