25.3.2013

Kysymyksiä?

Haluatko kysyä jotain projektistani, saavutuksistani, Superdieetistä tai jostain muusta?  
Kysäise rohkeasti! Mielelläni kerron tähän astisesta matkastani ja annan vinkkejä yms. omista kokemuksistani. :) 
Jätä kysymyksesi perjantaihin 29.3. mennessä.
Superdieetistä en voi valitettavasti tarkkoja ruoka-, treeni- yms. ohjeita antaa, mutta muusta voi kysyä. :)

9 kommenttia:

 1. Kuinka vaikeaa aluksi oli noudattaa dieettiä? Lipsuitko kertaakaan?

  VastaaPoista
 2. Mitä teet työksesi ? Helpoittaako tai hankaloittaako työn tekeminen painon ylläpitoa ? Milloin rupseit lihoamaan ja miksi ? Harrastatko miten paljon aerobista ja millä sykkeillä ? Mitkä on laihdutuksesi kompastuskivet ? Mistä saat motivaatiota ? Mitä odotat kesältä ? ps. Olet huippu!

  VastaaPoista
 3. Kuinka paljon olet ottanut selvää erilaisista lisäaineista? Mitä katsot ensimmäisenä ruokapakkauksen sisältötaulukosta? Mitkä (ruokaan liittyvää) kolme asiaa laihduttajan pitää muistaa?

  VastaaPoista
 4. Niin ja tosiaan vielä! Käytätkö lisäravinteita? Jos kyllä, koetko, että lisäravinteista olisi ollut sinulle hyötyä?

  VastaaPoista
 5. Mä esitin kysymykseni jo tuolla aiemmmassa postauksessa, kun niitä kaipailit :) Aurinkoista viikkoa sulle. Mä lähden tästä salille ja kyselee, joko mun projektin mullistavia uutisia kuuluisi.. ;)

  VastaaPoista
 6. Tulikos niitä hiilareita paljoa syötäväksi? Oliko aamuaerobiset kuviossa ja jos ei voi käytännön syistä mennä aamulla lenkille, niin haittaako superdieettiä? Mites aiot jatkaa tästä eteenpäin?

  VastaaPoista
 7. Kirjoituksiasi on ollut kiva lukea ! Samassa "veneessä" ollaan SD takana ja jatko suunnitelman samat kuin sinulla Extraan siis :) Ruoka on ollut minulla aika yksipuolista, olisi kiva kuulla resepteistäsi???

  VastaaPoista
 8. Onko superdieetistä hyötyä, jos aikoo jatkaa liikuntaa samaan malliin kuin ennen? Tai siis kannattaako superdieetistä maksaa, jos itseltä löytyy jo saliohjelma, ja käy viikoittain 3-5krt ryhmäliikuntatunneilla? Poikkeaako ruokailuohjeet gfg-ohjeista paljon?

  VastaaPoista
 9. Paljonko juot vettä päivittäin? Kuinka paljon kasviksia syöt päivittäin? Mitkä liikuntalajit olisivat hyviä erittäin ylipainoiselle? Mikä motivoi sinua alussa, ettet repsahtanut? Kuinka rankka superdieetti on? Voiko laihtua ilman liikuntaa? Kiitos blogistasi!♥

  VastaaPoista