13.4.2013

Kuin varjo entisestään

Tämä viikonloppu menee töissä, öissätöissä. Muuta ei sitten hirveästi jaksakkaan tehdä. Yleensä jaksan yövuorot valvoa tosi hyvin eikä väsytä mutta nykyään on tullut enemmän väsymystä yövuoroissa. Vaikka päivätkin ovat pidentyneet eikä enää ole niin pilkkopimeää. Toki moni asia vaikuttaa moneen, ja nyt saattaa olla vain liikaa stressiä ja töitä. Mutta päivät sitten nukun. :)
 
Ruokapuolella ei mitään uutta. Päivät menevät ohjeiden mukaan, ja helpoilla ohjeilla mennään. :)
Taas sitä kalaa. ;)
Välipalaan hain vaihtelua makurahkasta. Oli muuten älyttömän hyvää. Vinkkinä kaikille: kannattaa näissäkin rahkoissa katsoa se tuotesisältö. Skyr - rahkassa vain vanilja ja tämä meloni - passionhedelmä eivät sisällä sokeria, muut sisältävät. :)
 
EDIT: Laitan tähän vielä mielenkiinnon vuoksi perusrahkan ja tämän Skyr-rahkan ravintosisällöt:
 
Skyr - rahka (meloni - passionhedelmä) / 100g
Energiaa 256 kj / 60 kcal
Proteiinia 10,9 g
Hiilihydraattia 3,7 g
Rasvaa 0,2 g
 
Rainbow - maitorahka / 100g
Energiaa 300kj / 70 kcal
Proteiinia 12,0 g
Hiilihydraattia 4,0 g
Rasvaa 0,5 g
Yöllinen ateria. Paistijauhelihaa, porkkanaa, kukka- ja parsakaalia sekä raejuustoa jossain tuolla alla. Ja bonuksena sokeriton Battery. :)
Tylsien ja hiljaisten hetkien tullessa purkka suuhun, jottei tule lipsahduksia. :) Yövuoroissa tulee ajateltua paaaljon ruoka-asioita. Ja varsinkin kun olen yksin töissä niin itsekuri on koetuksella. Mietin vain, että "kukaan ei olisi näkemässä jos jotain pientä maistelisin" (meillä on töissä aina kaikkea hyvää kaapeissa). Mutta ennenkaikkea täytyy olla rehellinen itselle. :)
 
Niin ja tosiaan tuo otsikko tuli eilen työkaverini suusta, jota en ollut nähnyt sitten viime vuoden elokuun. ;)

11 kommenttia:

 1. Paljo tuossa meloni passion hedelmässä ja vaniljassa on hiilateita?

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Hiilareita on 3,7 g/100g kun tavallisessa esim. Rainbow:n rahkassa hiilareita on 4,0g/100g. :)

   Poista
 3. Ooo, no nyt on sitten pakko maistaa tota Skyriä :) Oon ajatellut, että mitkään makurahkat ei VOI olla sallittuja dieetissä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! :) Vasinkin se vanilja on hyvää, mutta ei tämäkään huono ollut. :)

   Poista
 4. Toivottavasti työkaverisi tarkoitti kommentin positiivisessa mielessä. Niin monesti joutuu kuulemaan negatiivissävyistä kommentointia, jos on laihtunu paljon, tyyliin "kauhee ku sä oot kuihtunu älä ny enää laihduta!" tai "näytät vanhemmalta kuin ennen" jne. Mikä siinäkin muuten on?! Miksei voi kehua toisia positiivisesti? En käsitä :D

  Mäkin oon miettiny, et miten voi vetää jotai Skyriä superdieetillä - eiks niissä oo sokeria, kun on makurahkoja!? Mut jos sä sanot ettei noissa kahdessa ole niin ehkä mäkin uskallan sitten testailla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsitin, että positiivisessa mielessä kun sanoi vielä että saan olla ylpeä itsestäni ja hieno saavutus. :) Mutta senkin olen tässä lähipäivinä kuullut, että ei kai sun tarvi enää laihduttaa?! :O

   Ei muuta kuin Skyriä syömään, lisäsin tuohon tekstiin vielä tavallisen rahkan ja tuon Skyrin ravintosisällöt. Testiin vaan! :)

   Poista
 5. Tsemppiä yövuoroihin! Itsekin tein viime kesänä yövuoroa joissa ei oikeestaan ollut muuta tekemistä kuin katsella tv:tä/leffoja. Oli tosi vaikeaa olla ajattelematta että mitäs kaikkea sitä voisikaan tässä samalla popsia. Ruokaa tuli ajateltua vähän väliä, väsymykselläkin varmasti osansa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ennenhän otin yövuoroihin mukaan aina evääksi einesruokia, karkkia, limukkaa, sipsejä yms. terveellistä. ;) Näistäkin tavoista on vain opittava pois, ja hyvin on tähän asti mennyt. :) Ainoa "herkku" minkä sallin itselleni yövuoroissa on tuo sokeriton Battery. :)

   Poista
 6. Tuota Skyriä on muutkin väläytelleet blogeissan. Pitäisi kyllä testata. Passionhedelmä maisuu mulle kyllä omissa kotonatehdyissä rahkoissa.
  Tsemppiä yöhön!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselle vähän tuntemattomampi hedelmä tuo passiondedelmä, mutta hyvälle se maistui. :)
   Kiitos! :)

   Poista