13.4.2013

Kuningaskuluttaja - proteiinijuomat

Satuin katsomaan Ylen Areenalta viimeisimmän Kuningaskuluttajan jakson. Ihan mielenkiintoista asiaa proteiini- / palautusjuomista. Jos kiinnostaa, ohjelman voi katsoa kuukauden ajan täältä.

3 kommenttia:

 1. Hei, mulla tuli mieleen tarkistaa eräs asia.. Sinä käytät aika paljon pakastemarjoja ruokavaliossa - ovatko ne suomalaisia, itsepoimittuja vai kaupan tiskiltä ostettuja ulkomaalaisia? Tsekkaatko alkuperämaan vai luotatko vain niiden puhtauteen..? Mietin lähinnä sitä, että en ole vielä uskaltanut syödä serbialaisia mansikoita ja puolalaisia vadelmia kuumentamatta ja toisaalta siinä palaa sitten niitä hyviä entsyymejäkin. Marjat poimimme täällä usein itse, mutta vadelmat ja mansikat on pakko aina hankkia jostain. Syksyllä monesti tiloilta, mutta ne kyllä loppuvat kesken keväällä.. näyttää kyllä hyvältä tuo pähkinävadelmavanukas.. nam.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niitä kannattaisi kuumentamattomina syödä. Nythän on vasta uutisoitu norovirus- ja ties mistä viruksista ihan täällä Suomessakin, mitkä johtui ulkomaalaisten marjojen syömisestä (kuumentamatta).

   Poista
  2. Katson aina, että ovat ehdottomasti suomalaisia. Tykkään syödä marjat jäisinä/kohmeisina, joten on todella tärkeää että ovat kotimaisia. Vaikka hintaa on hieman enemmän, ovat ne ainakin turvallisia. :)

   Poista