8.4.2013

Melkein...

...sorruin huonoille teille tänään. Voi hitsit, että oli pienestä kiinni. Päivä meni alkuiltaan asti niin hyvin, ei mitään ongelmia. Sitten tuli pääkipu kesken työpäivän ja tuli tunne, että karkilla ja tuhdimmalla ruualla se poistuu. Niinpä tietenkin. Mikähän tuokaan ajatus edes on? :O Siinä sitten pyörittelin eri vaihtoehtoja mielessäni, ja oikeastaan jo päätin, että töistä päästyäni käyn kaupassa ostamassa "jotain pientä" pääkivun helpottajaa.
 
Siinä kävin melkoista tahtojen taistelua, toisella olalla lihava Mariina ja toisella päämäärään pyrkivä Mariina. Mietin miksen voisi pikkuisen napostella, ja taas huomenna jatkaa.. Toisaalta jyräsin jyrkästi ajatuksen moisesta. Miksen pysty olemaan vahva nyt, kun niin monesti olen jo pystynyt.
 
Voitin tämän taistelun! Hyvä minä! :) Mutta kyllä se kuulkaas oli tiukka taistelu ja paljoa ei tarvitsisi tehdä, että oltaisiin taas lähtötilanteessa. Onneksi olen jotain oppinut tällä matkalla, edes hippasen itsekuria. :)
Päivän lounas. Kurkkua, loimulohta ja raejuustoa.
Päivän päivällinen. Kaalta, porkkanaa, loimulohta ja raejuustoa. Ja ihanaa kun saa hedelmistäkin nauttia. :)
Kotiintultua menin purkkavarastolla ja siinäpäse karkkihimo hävisi. :)
Eilen osui kaupassa silmiin uutuusjätski. Voi nam, nämä on varmasti tosi pahoja. ;D

12 kommenttia:

 1. Nuo ruoka-annoskuvat on niin parhaita, ihanan helppoa ja näin jumpan jälkeen maistuis kyllä! Hyviä vinkkejä saa itelleki kun miettii mitä sitä vois syödä. Ja et sortunu, mieti, kuitenki niin pitkälle jo pääsit, mahtavaa!

  VastaaPoista
 2. Kun itsekuri petti jumpan jälkeen totaalisesti. Söin liikaa, sinällään ihan hyviä juttuja ruisleipää yms. Mutta hirveen paljon. Olin 2kk käymättä jumpassa ja sinä aikana lsihduin 10kg ja nyt kun soitin jumpat niin hirvee ruokahalu ja ei mitään rajaa kun syö liikaa. Oon pahalla mielellä. Muutenkin tuntuu ettei projekti edisty yhtään. Minkä viikolla saa pois tulee viikonloppuna takasi:/
  Mutta hyvä kun sä jaksoit.
  Z

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä kovasti! Näitä notkahduksia tulee meille kaikille, älä niistä pahoita mieltäsi. Eteenpäin vaan, sulla on jo hyvä tulos takana. :)

   Poista
 3. Laihduin ja aloitin jumpat piti olla...pitäis lienee käyttää tuota esikatselua ;)

  VastaaPoista
 4. Moi Mariina, uusi lukija ilmoittautuu :) On niin tuttua juttua tuo tahtojen taistelu, hyvä että selvisit sortumatta. :) Olen ollut nyt kevennys ja kuntokuurilla kuukauden verran ja yllättävän hyvin ilman ruokahimoja mennyt. Viikonloppuna tuli käytyä tosin Chicosissa syömässä ja vasta kotona tarkistin annoksen kalorit netistä, 1300kcal huhhuh! Hieman oli hävinnyt olo sen jälkeen, vaikka ei mennytkään överiksi päivän syömiset. Mutta tarmokkaasti eteenpäin kohti tavoitetta. Mukavaa päivää sinulle! :)

  - Memma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Tervetuloa Memma! :) Oma melkoisesti kaloreita, mutta herkuttelukin on sallittua silloin tällöin. :) Tsemppiä ja aurinkoista päivää sinulle! :)

   Poista
 5. Hyvä Sinä! Tuolla menolla se lihava Mariina tippuu sieltä toiselta olkapäältä! tuutikki
  P.S. maaginen satasen raja on nyt niin lähellä, vaaka ei nyt ihan vielä antanut periksi; heijasi siinä alle vai yli, mutta jäi vielä himpun yläpuolelle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wautsi, ihan juuri olet kaksinumeroisessa luvussa! :)

   Poista
 6. Hienoa hienoa! Itse olen taistellut tässä kanssa jo pidemmän aikaa makeanhimoni kanssa, joka korostuu oikein kun olen majaillut vanhemmillani ja täällähän on pullaa, keksiä ja suklaata koko ajan tarjolla.... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksihän vanhemmilla on aina niin paljon kaikkia herkkuja. ;D

   Poista