27.4.2013

Vapaapäivä töissä

Joo'o. Työviikko piti loppua eilen klo 20, mutta jatkuikin sitten tänään 10 tunnin päivällä. Ja huomenna sama homma. Olen niin huono sanomaan ei. Luonteeltani olen erittäin kiltti, ja tämä pätee niin työelämässä kuin vapaallakin. Laitan yleensä kaikkien muiden tarpeet ja tunteet omieni etusijalle. Vaikka kuinka olisin väsynyt, en sano ei jos kysytään ylitöihin tai en sano ei jos esim. sisko pyytää lapsenvahdiksi. Enkä osaa edes valehdella pienellä valkoisella valheella, jotte pääsisin noista tilanteista pois. 
 
Juurikin tämän kiltteyden vuoksi sairastuin aikoinaan työuupumukseen ja masennukseen. Olenkin tehnyt vuosia töitä Ei:n opettelun kanssa. Joskus sen pystyn sanomaan, useimmiten en. Ehkä pitäisi mennä jonnekkin Ei - kurssille. :)
 
Olin suunnitellut tälle päivälle kuntosalia ja lenkkeilyä koiran kanssa. No ne nyt jäi kun töissä olin koko päivän. Ei vain ole paukkuja enää liikkumiseen tällä hetkellä. Tällä hetkellä odotan maanantaita ja vapaapäivää (ja tätä en peru töiden vuoksi!! :D ), että pääsen salille. Kaipaan tosissani jo liikuntaa ja hikoilua. :)
 
Alla vielä muutama kuva, ja pieni lipsahdus. ;)
Yövuorossa kuvattu auringonnousu.
Yövuoron lukemisia.
Tällä viikolla on aurinko paistanut mukavasti lähes päivittäin. Ihanaa kun kohta puihin muodostuu jo silmuja. :)
Tänä aamuna auton ikkunoissa oli jäätä. :O
Töissä tauolla lehden lukua ja pari mandariinia.
Töissä tein pizzaa, muille. ;)
Ja sama lehti nyt illalla. Vähän erilaisten kylkiäisten kera. Pakko oli saada..
Auringonlasku. Ja ei enää lunta. :)

2 kommenttia:

 1. Hei. Luin yhtä toista blogia tuossa ja kun näin siinä olevan tarjouksen niin muistui mieleen että sie ettiskelit uutta blenderiä. käy tarkistaan olisko semmonen kuin tykkäisit.itelle laitoin tilaukseen.hieman kallis, mutta varmasti tehokas ja kestävä. =)
  -sun lähes säännöllinen lukija =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja siis se blogi on Halo pieni ihminen. =)

   Poista