28.4.2013

Viikon 17 liikunnat

Näiden "viikon liikuntojen" tekeminen on helppoa. Kopypastella vaan edellinen viikko..

Maanantai: -
Tiistai: -
Keskiviikko: -
Torstai: -
Perjantai: -
Lauantai: -
Sunnuntai: -

Nyt työtilanne helpottaa, joten ens viikolla lupaan ja vannon, että liikun, liikun ja liikun. :) Toivottavasti teillä on vielä uskoa minuun näiden lupausten suhteen. ;)
Töissä. Tylsää. Korjauslakka. ;)

9 kommenttia:

 1. Kävin äsken kurkkaamassa tota sun painokäyrääs ja siitähän näkee, että sul on ollu koko huhtikuu pelkkää pudotusta. Joten oot selkeesti pitänyt ruokailut hyvinä pienistä lipsumisista huolimatta. Joten jos paino vain tippuu, niin tarvitseeko sitä liikuntaa edes olla niin paljon? ;) Sitten viimeistään lisäät sitä liikuntaa tomerasti, kun paino tyssää paikalleen hyvistä ruokailuista huolimatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on. Ehkä pitäis vaan relata eikä niin pohtia liikkuuko vai ei. ;)

   Poista
 2. Hienostihan se paino näyttää tippuvan silti, sulla on oltava ruokapuoli kunnossa! :D

  VastaaPoista
 3. Aina ei ehdi liikkua täysillä, mullakin ollut parin viikon paussi kouluhommien, matkustelun ja iänikuisen yskän vuoksi. Mutta kunhan ruokavalion saa pidettyä hyvänä niin kyllä se paino tippuu siitä huolimatta. Kyllä sitä liikkumistakin saa sitten myöhemmin lisättyä! :)

  VastaaPoista
 4. kyllä toi on iha ymmärrettävää ettei huvittaskaa liikkua ku sulla kuiteski huomat 20 kiloo jo lähteny!! :) mieli ei voi pysyy lopullisesti täysin laihtuksessa :) mutta ootko aatellu esim jos omistat koiran nii sitä lenkittäessä kunnolla hölkätä ja juosta nii sit on ainaki vähä liikuntaa? :) vai etkö oo siis OLLENKAAN liikkunut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. korjaan, *30 kiloo

   Poista
  2. Mun koira on semmonen löntystelijä, ettei sen kanssa paljon hölkätä. :D Mutta toki joka päivä käyn 2-4 kertaa koiran kanssa ulkona, mutta itse en niitä koe liikuntasuorituksiksi kun ne mennään niin hiljalleen kävellen ja matalilla sykkeillä. :)

   Poista