20.6.2013

Paino tänään, vko 46
Paino tänään 95,1 kg.
Viikon painonnousu +2,1 kg.
Pudotus yhteensä -35,2 kg.

10 kommenttia:

 1. Tsemppiä projektiisi, hyvin olet saanut painon jo tippumaan! <:

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä eteenpäin ! Itesellä mennyt viimeiset kaksi viikkoa hölläilessä ja syödessä kaikkea ei-niin-terveellistä. Juhannuksen jälkeen vain itseään niskasta kiinni, kyllä se siitä. Jokaisella tulee pitemmän painon pudotuksen aikana hölläily kausia / tuntuu, että ei jaksa panostaa ruokavalioon ja liikuntaan. Sinulla kuitenkin huima painonpudostus jo takana, ole tyytyväinen ja onnellinen jo siitä , mitä olet saanut aikaan :) !

  t. -40 kg pudottanut ja pudotettavaa edelleen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se menee, välillä kaikille tulee näitä notkahdusvaiheita. Uudella innolla eteenpäin vain. :)

   Mahtava saavutus jo sinulla, tsemppiä matkallesi! :)

   Poista
 3. Ovatko nämä 90+ kilot jotenkin hankalampia kuin muut, kun näiden karistaminen on niin hankalaa? Toisaalta vaikka vaaka ei ole yhteistyöhaluinen, tuntuu (ja muutkin sanovat), että kutistumista olisi silti tapahtunut. Tuo pari kiloa on tullut nopeasti ja lähtee varmaan myös aika nopsasti, vaikka et ankarasti laihduttaisi, kunhan maltti pysyy mukana. Samoissa tunnelmissa toivottelee maltillista mutta mukavaa juhannusaikaa tuutikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, mutta siltä minustakin tuntuu että tämä 90 kg:n alle pääseminen on kiven alla. :)

   Poista
 4. Mulla oli oman edellisen painonpudotusprojektin aikana pari tosi ankeaa kautta, paino ei pudonnut millään enkä oikein sitten jaksanut panostaakaan asiaan. Sain silloin saman kokeneelta ystävättäreltä vinkin: hemmottele itseäsi oikein olan takaa! Ajatus kai oli, että hemmottele jollain millä tahansa muulla kuin herkulla. Varasin saman tien aikaa itseni hoitamiseen: kävin hieronnassa, jalkahoidossa, kampaajalla, elokuvissa. Saunoin nautinnollisesti, hankin kaikkia mahdollisia ruokavalion sietämiä herkkujakin. Tapasin ystäviä ja kävin taidenäyttelyissä, konserteissa. Muutaman viikon päästä jaksoin taas keskittyä painonpudotukseenkin. Vissiin pää tarvitsi vähän aikaa paijaustakin eikä aina vaan kuritusta, eli porkkaanaakin eikä jatkuvaa kepitystä. Auttaiskohan tuo sua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa vinkistä, otin neuvosta vaarin ja hemmottelin itseäni pitkään aikaan kunnolla. :)

   Poista
 5. Heippa pitkästä aikaa!

  Olet sinä kyllä huiman pudotuksen saanut aikaan! Onnea taas siitä :) Samoilla fiiliksillä vähän täällä... Paino on nousuut nelisen kiloa alimmista lukemista, mutta kyllä mä haluan uskoa itseeni ja onnistumiseen. Tasapainoilun vaihe kuuluu tähän ja tämäkin ymmärrys on saatava, että päivittäisellä herkuttelulla ollaan helposti vanhoissa mitoissa :-/

  Nautitaan kesästä ja syödään pääsääntöisesti terveellisesti, niin päästään taas takaisin hyvää oloon! :)

  Tsemppiä!
  Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moiiii!

   Mukava "kuulla" sinusta pitkästä aikaa. :)

   Tämä kesä toimii niin hyvänä tekosyynä liialle syömiselle, sitä tasapainoa tämä tosiaankin on. Pitäisi oppia, että herkuttelu ei ole sitä että syö huonoa ruokaa vaan herkutella voi myös terveellisesti ja hyvillä valinnoilla. :)

   Nautimma kesästä keveys mielessä. ;) Ihanaa ja aurinkoista kesää sinulle Lotta! :)

   Poista