18.7.2013

Paino tänään, vko 50

Kylläpä tämä paino heittelee ja jojoilee "mukavasti". Tosi terveellistä. No, toivottavasti on taas vain reissusta johtuvaa turvotusta ja nesteitä. Toivossa on hyvä elää. :)


Paino tänään 98,3 kg.
Viikon painonnousu +2,6 kg.
Pudotus yhteensä -32,0 kg.

Mietin tässä, että haluatteko saada edelleen viikoittain punnitustuloksen vai riittäisikö parin viikon välein tai jopa kerran kuukaudessa? Nyt saatte te päättää tämän asian. :)
 

10 kommenttia:

 1. Joka viikko!

  VastaaPoista
 2. Kyllä äänestän viikottaista, koska olet motivaattorini! Olen liikkunut samoissa painoissa ja ajatellut aina, että yes! parin viikon päästä itsekin voisin painaa noin vähän. Nyt olen kyllä päässyt vähän edelle...? Kokonaispudotuksesi on kyllä niin huima, että sitä en omalle kohdalleni uskalla kuvitellakaan, vai uskaltaisinko? 50 viikkoa ja 32 kg on kyllä huikeaa ja oletko huomannut, että eikö 52 viikkoa ole täysi vuosi? Onko odotettavissa juhlintaa pudotettujen kilojen kunniaksi?? terveisin tuutikki

  VastaaPoista
 3. joka viikko!

  VastaaPoista
 4. Joka viikko :)

  VastaaPoista
 5. Minulle riittäisi silloin kun saat hieman pudotusta.. mutta sinulta kyllä ihanaa, kun jaksat kaiken epäsäännöllisen elämän keskellä vielä säännöllisesti punnita ja ilmoitella ja olla meidän motivaattori ja aktivaattori. Sekin tosiaan motivoi, kun huomaa ettet sinäkään sentään kone ole!
  Olimme alkuvuodesta samassa painossa, mutta menit keväällä reippaasti oli Superdieetin takia mutta nyt alan tavoittaa sinua.. tosin minun jumi kesti 3kk! Kiitos blogista. Tsemppiä. Et ole yksin. Omenainen.

  VastaaPoista
 6. Kerran viikossa. Aloitin tammikuussa ja olit tuolloin reilusti edellä, mutta nyt tilanne on kääntynyt toisinpäin. Minulla on vielä reilu kymmenen kiloa tavoitepainoon jäljellä ja viimeiset viikot paino on heilunut samoissa lukemissa heittäen muutaman sata grammaa suuntaan tai toiseen. Minulle blogisi antaa lisämotivaatiota ja tukea. Iloitsen jokaisesta pudonneesta 30 kilosta, mutta haluaisin päästä syyskuun loppuun mennessä tavoitteeseeni.

  VastaaPoista
 7. Mäkin haluun joka viikko, oikein odotan sitä. :) Mä oon jääny jumimaan, kymmeneen kiloon, eteenpäin pitäis päästä. Ajattelin että vetäiskö jonku tehokuurin loman jälkeen niin sais intoakin, jos pääsis etiäpäin.
  Terv Z

  VastaaPoista
 8. Joka viikko ehdottomasti koska se varmaan motivoi myös itseäsi! Tämä on niin ihana blogi ja kunnioitan kovasti matkaasi ja saavutustasi ja toivonkin että pääset pian taas mukaan totuuteen. On surullista lukea miten överiksi syömisesi nyt vedät... Toivon sinulle voimia uuteen alkuun taas! kaija

  VastaaPoista
 9. Pävitä painosi ihmeessä joka viikko. Tästähän on tullut ihan tapa tulla katsomaan sinun viikkosi saldo :) Hankalaa se näyttää olevan siis sullakin. Mulla myös. :-/ Paino on kyllä noussut. Tämän viikon otan tässä nyt hyvin siivosti ruoan ja juoman suhteen ja sen jälkeen reissussa vielä römpöttelen loppuloman. Sitten alkaakin taas kunnon elämä! Pakko saada tähän taas joku säännöllisyys. Olokin on niin paljon parempi kun syö terveellisesti.

  Ihanaa kesän jatkoa!
  Lotta

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikille! Päivitetään siis joka viikko tästäedeskin. :)

  VastaaPoista