26.8.2013

Ahteri liikkeelle!

Tänään päätin, että nyt laitetaan elämä järjestykseen (jälleen kerran). Eilen vielä vetäisin Hesen jonkun megajättimättöaterian ja muutaman sata grammaa suklaata. Mutta tästä eteenpäin mennään semmosella linjalla, että voin hyvin niin fyysisesti kuin psyykkisestikkin. :) Miksi kiusata itseä huonolla ololla kun tiedossa on miten voida paremmin. :)
Aamu alkoi makoisalla aamupalalla ja pillereillä.
 Sitten spinningiin ja salille.
 Autossa matkalla kotia palkkari naamioon.
Aika pienoinen kulutus siihen nähden, että olin puoli tuntia spinnigissä ja vajaa puoli tuntia jumpassa ja salillakin kävin pyörähtämässä muutamassa laitteessa. :O
 
Kyllä oli taas vaikea tuonne salille lähteä. Mutta ei sitä oloa voi verrata mihinkään, mikä ensinnäkin tulee siitä että voitit itsesi ja menit sinne, ja siitä urheilun jälkeisestä olosta. :) Joten miksei sitä oloa sitten jatkaisi. Eli lenkille mars.
Olipa syksyistä jo paikoin. Ei kai kesä vielä ole ohi? :)
Laitoin vielä tässä illalla kukka- ja parsakaalit tulille. Teen huomiseksi niistä "muusia". :)

Onko muillakin alkanut tai jatkunut "uusi elämä" tänään? ;)
 

10 kommenttia:

 1. Kyllähän se vaikein vaihe on se lähteminen. Vielä toki on kesää jäljellä, lämmintä ja aurinkoa ainakin vielä riittää, vaikka lehdet kellastuvatkin. "Uusi elämä" jatkui aamulla tuplalenkin muodossa, kierrettiin lenkki koiran kanssa vielä toiseenkin suuntaan. tuutikki

  VastaaPoista
 2. Hienoa nainen! Anna mennä, anna mennä! ;) Aina on mahdollisuus aloittaa alusta - puhtaalta pöydältä ja uudesta päivästä - kun niin vain tahtoo ja uskaltaa :)

  VastaaPoista
 3. Hienoa, näin jatkat vaan, äläkä masennu takapakeista! Olet jo nyt tehnyt hyviä päätöksiä ja tullut pitkän matkan.

  Itse myös vuoden verran pudottanut painoa ja nyt kaksi viikkoa PT:n ohjauksessa liikunta rääkissä... Vielä ei endorfiinejä näy, kuten eilen postasin ( http://ruuhkavuosissa.blogspot.fi/2013/08/toisen-pt-viikon-summausta.html) mutta ihan varmasti se palkitsee jossain vaiheessa ja jo nyt on väsymyksestä huolimatta voittajaolo jokaisen treenin jälkeen.

  Tsemppiä!

  p.s sun aamiainen näyttää juurikin saman moiselta, joita itse nautin. Ajattelin tässä tehdä postausta niistä lukuisista eri rahkaversioista, joita nykyään tule nautituksi eri aterioilla :)

  VastaaPoista
 4. Mulla alko 3 viikkoa sitten.. Nyt tietysti kipeenä ja lohtusuklaat sylissä taas mietin että mikä meni vikaan. Saan paljon voimaa tästä sun blogista kiitos siitä! Tsemppiä sinne suuntaan! Tästä on taas hyvä jatkaa! :)

  http://kulkurisydan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Jep, lähteminen vaikeinta... Itselle tulee monesti jumppaan mennessä fiilis, että tuntuu hölmöltä lähteä "sinne asti" (yeah right, mun sali on meidän kämpiltä 200m päässä) vain yhden jumpan takia, ja siksipä jaksamisen mukaan käyn joko kahdessa jumpassa peräkkäin tai kuntosali jumpan päälle. Eilenkin otin ilon irti uimahallilla koko rahan edestä, kun vihdoin ja viimein sain sinne lähdettyä. Onneksi salille pääsee jumppaamaan myös suoraan töistä, niin ei tarvitse käydä välillä kotona. Siitä tulee heti se lähtemisen vaikeus kun hetkeksi kotona lösähtää.

  VastaaPoista
 6. Tänään tai viimeistään huomenna kun koulu alkaa, niin alkaa taas tiukemmat ajat! Eilen piti käydä Pizzabuffassa vetämässä överiähkyt ja iltakahvilla vielä makeaa herkkua ;) Nyt jo vähän ahistaa, pakko tehdä ryhtiliike!

  VastaaPoista
 7. Mulla oli kesällä kans aikamoinen tauko lähes kaikesta. Lenkkeilin kyllä lähes päivittäin, mutta muuten söin ja join vähän mitä sattuu. Oon nyt pyrkiny löytämään semmoisen "ylläpitovaihteen" päälle, että saisin herkutella, mutta samalla liikkuisin ja kävisin salilla ahkerasti. Nyt mulla on menossa parin viikon herkuton kausi, mikä on oikeastaan sujunut tosi hyvin. Makeannälkään on auttanut hirmusesti makea palautusjuoma ja myös mainitsemasi proteiinipannari ;) Ja kyllä minäkin olen nykyään löytänyt liikunnasta sen ihanan tunteen ja olon, mistä kaikki ovat paljon hehkuttaneet :)

  VastaaPoista
 8. Hyvä Sinä!! Nyt et perkele anna periksi!!! :). Tätä postausta olen odottanut ja odottanut, hetken jo peläin ettei sitä enää tulekaan. T.vakkarisi Kaija

  VastaaPoista
 9. Mitä tuossa aamupalassa oli? Tuo punainen sose? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on joku Piltti tai vastaava lasten marjasose. :) Nam, hyvin sopii aamiaisiin yms. :)

   Poista