15.8.2013

FIT Laihdu 3/2013

Tänään tarttui kaupan lehtihyllyltä mukaan uusin FIT Laihdu - lehti. Olipa taas tosi mielenkiintoisia artikkeleita lehdessä. :) En tiedä tehdäänkö lehtien jutut kuten horoskoopit, että tuntuu kuin kaikki olisi juuri kuin minulle kirjoitettu. :D Tai sitten kaikki laihduttamiseen yms. liittyvät jutut kiinnostavat niin paljon, että ne koskettavat hurjasti myös omaa elämää. :)
 
Nyt on taas illaksi lukemista ja opettelemista sekä motivaation metsästystä. Vaikka se on kyllä onneksi jo nousussa, siis se motivaatio. ;)


18 kommenttia:

  1. Jokos sä oot sen Irti ahminnasta kirjan katsastanu, josta sulle vinkkasin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just tällä viikolla kaivelin kirjastokortin esiin ja maksoin sakot mitä oli vuosien takaa jäänyt. ;) Nyt voi taas hyvällä omalla tunnolla lainailla. Yritin etsiä sitä kirjan nimeä mistä vinkkasit, mutta en tiedä mihin olen sen muistilapun laittanut. Jos laittaisit sen uudestaan tälle varhaisdementikolle. ;)

      Poista
    2. Irti Ahminnasta - kohti tasapainoista suhdetta ruokaan. Toim. Anna Keski-Rahkonen, Katarina Meskanen, Minna Nalbantoglu :)

      Poista
    3. Tänks. :) Nyt on kirja tilattu kirjastosta. :)

      Poista
  2. Eikö tää lehti nyt sit tuukkaa kotia? :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää lehti ei tule kotiin (tätä saa vain kaupoista), on FIT lehden Laihdu painos. Normaali Fit lehti tulee kyllä seuraavasta numerosta alkaen kotiin. :)

      Poista
    2. Asia selvä :) täytyy sit ostaa kaupasta.

      Poista
  3. Hei kiitti vinkistä,oonkin ootellu uutta lehteä! :) Ihan paras lehti!

    VastaaPoista
  4. Taitaa olla pakko ostaa tuo lehti! tuutikki

    VastaaPoista
  5. Usein noita lehdistä saa sellaista mukavaa tsemppiä:)

    VastaaPoista
  6. Mä en oo nähny tuota lehteä kaupassa, mutta ostin sen verkosta puhelimeen luettavaksi. En tosin uusinta numeroa vaan jonkun aiemman. Huippu lehti! Tuntuu kans just et siinä on kaikkea itelle sopivaa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On todella huippu lehti! Paljon hyvää asiaa joka lehdessä. :)

      Poista
  7. Täytyypi varmaan käydä ostamassa kyseinen lehti, hyvä tsemppari. Joskus ärsyttää, kun lehtien kansissa on niin houkuttelevia otsikoita/kuvia, että on pakko ostaa jo lehti niiden vuoksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne sepä se. :) Ja monesti kuitenkin se kiinnostavin otsikko on vain joku pieni juttu lehdessä. :)

      Poista