22.8.2013

Paino tänään, vko 55

Pidemmittä puheitta...


Paino tänään 99,5 kg.
Viikon pudotus -0,3 kg.
Pudotus yhteensä -30,8 kg.

No joo, parempi tämäkin kuin suunta punaiselle. :) Täytyy kyllä myöntää, että vielä on vähän hakusessa taas se kunnon draivi syönnin ja liikkumisen suhteen. Vaikka parempaan suuntaan mennään hyvää vauhtia, niin silti vielä vähän tökkii kaikki.
 
Mutta eiköhän se taas tästä. Itseäni tsemppaa ihan mielettömästi muiden onnistumiset. Kun lueskelee lehtien ja blogien tarinoita, niin wau minäkin haluan!! :D
 
Mikä teitä tsemppaa ja antaa voimia jatkaa matkaa vaikeinakin hetkinä? :)
 

4 kommenttia:

 1. No niin! Punnitusta on jännätty varmaan yhtä paljon tällä puolen ruutua, ja alaspäin on suunta! Maaginen satanen jäi (tällä kertaa toisesta suunnasta) saavuttamatta. Hyvä niin! Tämän päivän Me naiset tarjoaa yhden huikean laihdutustarinan, mistä tsemppiä ammentaa. Ja muuten KG-lehti tarjoaa ilmaisen näytenumeron (aikaisemmin ilmestyneitä numeroita) tilaamalla sivulta ilmaistavaraa.com tuutikki

  VastaaPoista
 2. Hienoa, että ei 100 ylittynyt!! Olen ex-pco ja lapseton lihavuuden takia. Parikymmentä vuotta sitten ei tajuttu tätä salaisuutta. Laitan tähän, koska sinulla paljon lukijoita. Jospa auttaisi joitakin..
  "Salaisuus on vähemmän imelää ja hiilihydraateja jotka johtavat liian korkeisiin insuliinitasoihin veressä. Se taas puolestaan voi vaikuttaa munasarjojen toimintaan ja johtaa lapsettomuuteen.Joka seitsemänellä Bjarne Stigsby:n kliniikalla käyvällä naisella on niin korkea insuliinitaso että se on suoranainen syy siihen että heivät tule raskaiksi, hän kertoo. Naiset saavat neuvon vähentää ravinnostaan nopeita hiilihydratteja, sokeria, valkoista leipää, pastaa, kauraa, vehnää ja perunaa. Sen sijaan heidän tulee syödä proteiinirikasta ruokaa kuten mm.lihaa, lintuja, vihreitä vihanneksia ja pähkinöitä.Vasta viime vuosina ovat tutkijat huomanneet yhteyden ravinnon ja lapsensaantikyvyn välillä. Tähän saakka on keskitytty insuliinitason laskemiseen lääkinnällä.

  Kirjassaan (ei tietääkseni ole suomennettu), ”Syö itsesi raskaaksi”, kirjoittaa Bjarne Stigsby yhdessä ravintoasiantuntija Charlotte Hartvig:in kanssa kuinka mahdolllisuus tulla raskaaksi paranee syömällä terveellisen KISS-ruokavalion mukaan (KISS= Kliininen insuliinia alentava ravinto)"

  VastaaPoista
 3. Vautsi! Eksyin blogiisi. Mahtava saavutus. Nyt pitää lukea vielä kaikki muu, miten olet noin hurjaan saavutukseen edennyt.

  VastaaPoista
 4. Hyvähyvä! :) Täällä kans laihduttelija. Itselläni vuoden -13 alusta lähtenyt 30kiloa, lähtöpaino 124. Kun motivaatio on alhaalla, tsemppiä ja virtaa saan lukemalla muiden laihdutusblogeja, lukemalla lehtiä (KG-lehti on suosikkini!) ja joskus pelkästään joku Suurin Pudottaja tv:ssä antaa minulle virtaa kuitenkin lähteä sinne lenkille :)

  Myös valokuvat antavat paljon motivaatiota. Jääkaapin ovessa on muistutuksena kuva siitä, mistä alunperin on lähdetty liikkeelle. HYH, en enää halua päästää itseäni samaan kuntoon!!

  VastaaPoista