5.9.2013

Paino tänään, vko 57

Niin hyvin alkanut skarppaus johti taas eilen sipsipussiin (pieneen kylläkin), keksipakettiin ja muutamaan karkkiin.. Kyllä on heikko itsehillintä ja -kuri tällä hetkellä.


Paino tänään 99,0 kg.
Viikon pudotus -0,2 kg.
Pudotus yhteensä -31,3 kg.

Ei tähän aamuun muuta.

6 kommenttia:

 1. Itsellä on todella auttanut se, että pistin ruokapäiväkirjan pystyyn ihan vaan viikon ajaks. Huomasin että ruokarytmi oli iha vääränlainen, ateriavälit saatto venyä moniin tunteihin ja tottakai sitten iski makea/mättämishimot. Tiedän että on helpommin sanottu kun tehty, mutta kun ruokarytmi on kunnossa ja lautasella oikeenlaista ruokaa TARPEEKSI, niin painon pudottaminen on jopa ihan mukavaa hommaa. :) Tsemppiä paljon, nytkin oot kuitenkin pysynyt miinuksella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monesti on tullut kokeiltua tuota ruokapäiväkirjaa, mutta mikähän siinä on että sen täyttäminen on niin ylivoimaista? :)

   Poista
 2. Moikka! Onko liian tylyä kysellä että nyt kun oot pudottanu jo noin hienosti painoo, niin mistä vaatekoosta lähdit ja missä oot nytte? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Ei ole. :) Suurimmat vaatekoot olivat 54, ja nyt on pienimmät kokoa 44. :)

   Poista
 3. Hei, näitä aikoja tulee jolloin ei niin jaksa välittää ja motivaatio hukassa. Anna itsellesi aikaa suvantovaiheelle ja yritä välttää pahimpia karikkoja - eli mulla ne ovat suola, makeiset ja yövalvominen.. :-) Tsemppiä Mariina, kyllä se motivaatio löytyy! Omenainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Omenainen, toivotaan että löytyy! :)

   Poista