17.12.2013

My year 2014

Viikon päästä on jo jouluaatto. Olettehan olleet kilttinä? ;) Oman joulun vietän töissä ja se on ihan oma toive, en ole jouluihminen ollenkaan. Mutta mutta, täällä olen vaikkei mitään ole kuulunutkaan. Paljon on asiaa ja postauksia tulossa, mutta en ole saanut itseäni niitä tekemään. Kaikki tuntuu tällä hetkellä väsyttävän. Olin myös pienessä auto-onnettomuudessa, joten sekin on mielessä. Yleensäkin mietityttää elämän muuttuvaisuus. Koskaan ei voi tietää mitä tuleva tuo tullessaan. Siksi pitäisi nauttia elämästä tässä ja nyt.
 
Vähän on vaakalakko hillinnyt ajatusta laihduttamisesta, ja en itseasiassa ole kuin pari kertaa käynyt vaa'alla tällä aikaa. Ei se paino laskusuunnassa ole eikä varmasti tule joulun aikaan laskemaankaan mutta mitäpä sitten. Moni teistä tsemppasi lopettamaan ajatuksen painonpudotuksesta ja keskittymään muihin asioihin, josko se paino sitten tippuisi. No, en tiedä mutta tällä hetkellä se ei putoa..
Ajatuksissa onkin jo ensi vuosi ja jos ensi vuodesta saisin tehtyä kaikin puolin kivan itselleni. En ole sen kummemmin vielä tavoitteita miettinyt, niitä mietin tuossa myöhemmin. Mutta aika paljon arki tulee muuttumaan ensi vuonna uuden projektin myötä. :)
Jatkanko siis ajatellen painon pudotusta vai yritänkö pudottaa painoa ajattelematta sitä? Ensimmäinen kuulostaa minulle paremmalta mutta onko se parempi, tiedä häntä jos tässä on tulos. Sen verran kuitenkin suunnittelin jo ensi vuotta, että maksoin kolmen kuukauden salimaksut, joten kai siellä aion käydäkin.
Tulipa tuossa mieleen, että silloin puoli toista vuotta sitten asetin itselleni painotavoitteita ja viime kuun lopussa tavoite oli painaa 70 kg. No, en päässyt tavoitteeseen enkä tiedä olisinko päässyt vaikka olisin pitänyt tiukkaa linjaa koko ajan. Turhaanpa noita jossittelee, tilanne on nyt tämä ja pudotettavaa on vielä kymmeniä kiloja. Sen tiedän, että jossain vaiheessa haluan olla normaalipainoinen ja tulen tekemään sen eteen töitä. :)
Tämä vuosi ei ollut niin hyvä kuin olisin halunnut mutta jospa ensi vuosi olisi parempi. Tein itselleni, kuvissakin näkyvän, kalenterin persoonallinenkalenteri.fi (ei ole mainos vaan oma vinkkini teille) sivustolla. Etukannesta takakanteen ja kaikki siltä väliltä voi itse muokata ja tehdä mieleiseksi. Laitoin itselleni joka päivälle oman "päivän treenit" - osion. Jospa niihin tulisi sitten jotain täytettäkin. ;)
 
Joko on jouluostokset hankittu? Nim. yhtään lahjaa en ole vielä ostanut.. :)  

6 kommenttia:

 1. Onpa hieno kalenteri!! Pakko tilata itellenikin se pieni. Onko sulla tossa tuo pienin malli? Oliko toimitus ja kaikki ihan ok? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on se medium-malli. Mielestäni hyvän kokoinen. :) Toimitus oli tosi nopea, vaikka muistaakseni jossain oli maininta että toimituksessa menee viikko-pari. Suosittelen. :)

   Poista
 2. Hei! Onpa näpsäkän näkönen kalenteri ja varmasti tukee liikunta- + elämäntapamuutosten tekoa :) Hih, tosta kouluhommat- osiosta ois mullekkin hyötyä kun on aina kalenteri sotkussa kaiken maailman koulutehtäväeräpäivien takia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tulee olemaan tsempparina. ;) Joo, sama homma mullakin, kaikki sovitut jutut ja eräpäivät milloin missäkin paperin kulmassa. :D

   Poista
 3. Olen itsekkin haaveillut tuosta kalenterista.
  Kiva oli nähdä miltä se näyttää oikeasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompahan ainakin erilainen. Ei tule samanlaista vastaan. :)

   Poista