29.4.2014

Päivä 5: VLCD + Detox

Kyllä tämä päivä päivältä helpottuu. Nälkä vaivaa ajoittain ja väsyttää, mutta vähemmän mitä pari päivää sitten. :) Ravinnoltaan tämä päivä ei juuri eroa edellisistä, mutta ei kai sen täydykään. Itselle tuottaa välillä ongelmia saada nuo kaikki päivän "ateriat" syötyä juotua. Ei siis, etteikö nälkä olisi vaan tuntuu ettei kerkeä kaikkia syödä. Tai siis kerkeäisi kunhan noin parin tunnin välein aterioisi.
Tällainen meni ns. välipalana. Onhan nämä huomattavasti paremman makuisia kuin nuo jauheet, mutta jätetään herkkuhetkiin ja vain silloin tällöin. :)
Vihanneksia, Nutrilett - suklaajuoma ja detox - juoma.
Huomasiko muuten kukaan muu tuossa toisessa lasissa tuota mörköä? :D

Voin sanoa, että tuleva vappu mietityttää.. Munkkeja, simaa, tippaleipiä, metrilakua, hattaraa.. Ou mai, nyt pääsee taas itsekurin koetus testiin. :) Enköhän selviä kun vaan haluan. Eihän nuo herkut maailmasta lopu, ja varmasti vielä joskus niitä nautin. :)
 
Mietin vielä tälle illalle lenkkiä, jos vain suinkin saan kaikki koulutehtävät tehtyä. Huomiseen! :)

Päivän kalorimäärä:
Nutrilett (suklaa) 476 kcal
Nutrilett (smoothie) 210 kcal
Puhdistusjuoma 38 kcal
Hedelmäkuutio 27 kcal
Kasvikset 50 kcal 
= 801 kcal
 
Detox - juoma saatu blogin kautta.
 

2 kommenttia:

  1. Minulla laihdutusta 2 päivää takana ja todella huolestuttaa tämä vappu! Kovasti epäilen, että löytyykö itsekuria olla syömättä.. Vaikka eihän ne herkut maailmasta lopu ja ihan samanlainen päivä tuo vappu on kuin muutkin päivät. Käyttäisin vain tekosyynä vappua, että saan herkutella.. t. Minna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä minäkin mietin, että kyllä niitä munkkeja sun muita juttuja jää vielä meillekin tulevaisuuteen. :) Päättäväisesti mennään nämä vappupäivät ja sen jälkeen on kiva olla kun on kerrankin onnistunut. :)

      Poista