30.4.2014

Päivä 6: VLCD + Detox

Kivaa vapunaatoniltaa!

Tämäkin päivä mennyt edellisten lailla. Vielä on vappuherkut popsimatta, jos ei näitä paljon kommenttipoksissa keskusteluakin herättäneitä  Nutrilettejä oteta huomioon. ;) Mutta joo, olo ihan ok. Hieman on herkkuhammasta kolottanut mutta eipä oikeastaan edes pahasti. Muutaman purkan kun napsasee suuhun niin sillä menee ohi.
 Päivän kauppakassi näytti tältä.
Päivän nautitut suklaajuomat. 
Lisäksi keitin tomaattimurskasta keiton. Tällä kertaa en sotkenut siihen mitään Nutrilettejä sekaan. Vain tomaattimurskaa ja suolaa ja sauvasekoittimella sileäksi.
 
Kiitos tosiaan kaikille sanallisen arkkunsa avanneille asian tiimoilta. :) Jokainen loppupeleissä vastaa omasta laihdutustaktiikastaan, ja lopputuloksista joko nauttii tai kärsii itse. Ei kukaan muu.
 
Onhan se erittäin motivoivaa, varsinkin alussa, kun huomaa painon tippuvan. Oli se sitten nesteitä, lihasta tai läskiä. Itsellä se onkin tässä tavoitteena, että saisi hieman tulosta aikaiseksi josta on hyvä sitten jatkaa motivoituneempana. Ilman tuloksia kaikki tuntuu turhalta, oli laihdutustaktiikka mikä hyvänsä. En sano, että tämä olisi se kaikista järkevin ratkaisu eikä todellakaan loppuelämän ratkaisu. Mutta kuten sanottu, itsehän minä sinne ojasta allikkoon joudun eikä kukaan muu. Jos joudun. :)  
Päivän kalorimäärä:

Nutrilett (suklaa) 595 kcal
Puhdistusjuoma 38 kcal
Hedelmäkuutio 27 kcal
Tomaattikeitto 80 kcal 
= 740 kcal
 

4 kommenttia:

 1. Eikös sitä niin sanota englanniksi noista mielipiteistä: "opinions are like assholes - everyone's got one".
  Sinä teet niin kuin parhaaksi itsellesi koet - jos tiukemmn linjan potku persauksiin on se, joka auttaa pidemmällä ajateltaessa, niin siitä vaan :)
  Ei kyllä kovin kadehdittavat vappusyötävät :D

  VastaaPoista
 2. Hei, mitenkään kantaa ottamatta tähän sun dieettiin, oletko lukenut Kaisa Jaakkolan Hormonidieetti-kirjan? Itse sain sen vasta toissapäivänä, ja oon ehtinyt sitä pintapuolisesti lueskella, mutta tuntuu todella loogiselta ja järkevältä. Mulla on ollut viimeiset puoli vuotta samanlaista kamppailua laihdutuksen kanssa kuin sullakin, ja suosittelen lämpimästi tutustumaan tuohon kirjaan jollet oo jo tutustunut :) Itse meinaan ottaa kirjan vinkeistä vaarin ja koittaa tästä lähtien hoitaa hormonitasapainoani sen sijaan, että laihduttamalla laihduttaisin - koska se ei yksinkertaisesti kiinnosta enää vaikka syytä olisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuullut kyllä olen kirjasta, mutta en ole lukenut. Pitääpä laittaa korvan taakse kunhan koululukemiset hellittää. :)

   Poista