1.5.2014

Vaaka meni tauolle

Ajattelin nyt jonkun aikaa, en tiedä vielä kuinka pitkään olla ilmoittamatta vaakalukemia. Ainakin nyt nutrauksen ajan, ettei tule kenelläkään tarvista kommentoida mahdollisten lähteneiden kilojen määrää. Ja ennen kaikkea, että mistä ne kilot ovat lähteneet. Harmi sinänsä, koska monia juuri se painopäivitys kiinnostaa.
Tänään tulee viikko Nutriletteillä, ja toistaiseksi en ole lopettamassa. Mutta voinnin mukaan mennään. :) Jos noin suurin piirtein tippuneen kilomäärän ekalle viikolla annan, niin se on useampi kilo, mutta alle 10. ;) Eli hyvin on lähtenyt NESTEET ja LIHAKSET liikkeelle! :D

Rentoa Vappua! :)
 

8 kommenttia:

 1. Minäkään en ehkä pussidieetille lähtisi, mutta ymmärrän kyllä täysin, että alkuun pikainen painonpudotuspyrähdys voi auttaa motivoimaan jatkossa! Tsemppiä valitsemallasi tiellä. :)

  VastaaPoista
 2. Moikka,
  nostan hattua! Itse käytin vappua tekosyynä mässäilyyn...
  Olen kuitenkin suunnitellut ruotuun palaamista ja nämä päivitykset on saanut miettiin nutrausta. Tämän vuoden puolella on muutama kilo lähtenyt, mutta parin viikon nutraus voisi antaa puhtia.
  Uskon että tuollaisen tiukan ruokavalion jälkeen on helpompi jatkaa tavallisempaa syömistä niin ettei lankea alituiseen.
  Minä siis olen ainakin saanut buustia näistä päivityksistä ja nutraus-käsityskin on muuttunut.
  Kiitos Mariina! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, kiitoksia kivasta kommentista. :) Tsemppiä sinullekin jos päätät nutrailla. :)

   Poista
 3. Minulle tuli jotenkin surullinen olo osasta aiemmista kommenteista ja pitää taas kommentoida... Olet Mariina tehnyt valtavan työn päästäksesi siihen pisteeseen itsesi kanssa, missä olet nyt. Se on todella hienoa! Toivottavasti et ole pahoittanut mieltäsi tai lannistunut noista kommenteista. Minusta on täysin ok nutrata, jos koet sen olevan itsellesi sopiva juttu. Sinä itse tunnet itsesi ja tiedät mikä sinusta tuntuu hyvältä!

  Joku kommentoi, että hyvänen aika, mitä järkeä on nutrata nyt, kun selvästikään syöminen ei ole hallinnassa kun niin paljon kiloja on tullut takaisin. Minusta on ihan normaalia ja "arkipäiväistä", että suuressa laihdutus- tai elämäntapaprojektissa tulee takapakkia ja suvantovaiheita. Tässä asiassa et todellakaan ole yksin. Jokainen meistä lihavista tai laihduttajista tietää, ettei suurten elämänmuutosten tekeminen ole helppoa. Ehkä kehosi tai mielesi on kaivannut tässä välissä aikaa työstää asioita ja sopeutua tilanteeseen, mutta se ei missään nimessä tarkoita, etteikö matkasi pienempään (ja paremmin voivaan) kehoon olisi jatkuvasti etenemässä, kuten itsekin tiedät. Sinussa on kaikki avaimet onnistumiseen ja pystyt siihen, ihan kuten olet pystynyt matkaamaan jo tähänkin saakka. Jos nutraus tuntuu hyvältä ja sopivalta tähän hetkeen, mikset sitä toteuttaisi. Kaikki keinot on sallittuja!

  Minä en todellakaan ole lukenut blogisi rivien välistä mistään epätoivosta ja onnettomana olosta tmv, kuten joku kommentoi. Minä olen ainakin kokenut lukevani pitkäjänteisestä elämäntapamuutoksesta, joka kuvaa todella hyvin sitä arkea, mitä suurin osa meistä laihduttajista elää. On ylä- ja alamäkiä. Minusta on hienoa, että olet jaksanut pitää bogia yllä, vaikka aina ei ole ollut suuria pudotustuloksia raportoitavana tai supermotivaatioajatuksia kerrottavana.

  Tosi hyvin olet jaksanut nutrata. Rutkasti tsemppiä jatkoon! :)

  -s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En pahoittanut mieltä tai lannistunut. :) Mielipiteitä on niin monta kuin on ihmistäkin. :) Mutta kiitos kivoista ja tsemppaavista viesteistäsi. :)

   Poista
 4. Herttinen! En ole täällä muutamaan aikaan kerinnyt käymään, ja johan täällä on kuhina käynyt! Mariina: olen itse muutamia vuosia sitten pudottanut rutkasti painoa. "Yritin" ensin yhdellä jos toisella tavalla, mutta onnistuin vain VLC-valmisteiden ja detox-kuurin avulla. Sain niiden avulla sokerikierteen niin pontevasti poikki, että kuurin jälkeen oli ensinnäkin sen verran parempi olo turvotusten ja jatkuvan hiilaripöhnän loputtua, jonka johdosta taas oli helpompi ja mielekkäämpikin siirtyä järkevälle, painoa pudottavalle ruokavaliolle. Pudotin sitten loppujen lopuksi 35 kg. Juu, kyllähän me kaikki tiedetään, että läskiä ei voi määrättömästi lähteä viikossa, ja jos joku sinulle täällä sitä haluaa korostaa, että liian nopee painonpudotus tarkoittaa vaan nestettä ja lihaksia, mun mielestä hän kyllä silloin aliarvioi sun ymmärrystä ja arviointikykyä. Tsemppiä vain, uskon, että tää on sulle hyvä ja motivoiva keino!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla kokemuksiasi. Toivottavasti itsellä matka lähtee tästä hyvään suuntaan menemään. :)

   Poista