2.5.2014

Herkku - uutuuksia

Mulla on semmonen outo tapa, että vaikka olisin karkki-, herkku- yms. lakossa tai pudottaisin painoa, käyn silti aina kaupassa käydessäni ainakin karkkihyllyllä. Ehkä siitä saa sitten paremman mielin kun pystyy olemaan ostamatta mitään. :)
 
Näin kävi myös tänään. Puhelin / kamera jäi pois matkasta, joten netistä etsin kuvat, että  mitä uutuuksia kaupassa bongailin. Ehkä ei kaikkein fiksuinta laihdutusblogissa ole karkkia yms. esitellä, mutta kasvatetaan itsekuria. ;) Seuraavat kuvat täältä.
 Näitä odotan eniten, että pääsen testaamaan. Kaupassa ei vielä näitä ollut myynnissä, vain mainos.
Oli myös Fastiltä tullut uusia Pudding - makuja: lime - cheescake ja cookies & cream. Onko joku testannut näitä? Itsellä tuota cookies & creamia kaapista löytyy Whey+ merkiltä, ja se ainakin on hyvää. Ja Fastin valkosuklaata löytyy myös, josta olen tykännyt.
 
Aika jännä juttu, että enemmän tekee mieli maistaa noita purkkia ja puddingeja kuin noita karkkeja ja suklaata. Outoa. :) 
 

4 kommenttia:

 1. Uutuuksissa itseä myös kovasti houkuttaa Fazerin uusi mustikkajugurtticrisp-suklaalevy! Tiedän, mitä tulen syömään, kun höllään herkkulakkoani! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä hyvälle kuulostaa tuokin. ;)

   Poista
 2. Svengi-aakkoset testattu. Ostin miehelle, kun se tykkää tuollaisista lötköistä. No, eipä sitten tykännytkään,. Tuon pussin sisällä ainoa herkullinen on valko-vihreä aakkonen - vähän kirpeä,
  TV MIx Crime/Comedy onkin ihan tuntemattomia, pitää varmaan testata jossakin vaiheessa. Varsinkin tietenkin tuo salminakki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, että ei oikein ollut hyviä. ;) Voi, että muakin houkuttaa toi salmiakki.

   Poista