1.5.2014

Päivä 7: VLCD + Detox

Viikko takana. Ja vappukin selvitty ilman jälki-istuntoa. :) Pystyin välttämään kaikki houkutukset, ja olen pirun ylpeä itsestäni. Vappu olisi ollut hyvä tekosyy lipsua, mutta ei tällä kertaa.
 
"Ruokailujen" suhteen päivä on menty pelkillä Nutriletteillä, mutta tuunasin hieman suklaajuomaa näin vapun kunniaksi.
Laitoin sekaan hieman kanelia ja kardemummaa. En olisi uskonut, että sanon tätä koskaan mutta olipa hyvää. Melkein kuin olisi korvapuusteja juonut. :)
 
Tällä hetkellä ei tee oikeastaan makeaa niinkään mieli, enemmän ehkä suolaisia juttuja. Enkä tarkoita nyt sipsejä yms., vaan jotain lämmintä suolaista ruokaa. Ja lihaa tekee myös mieli. :)

Päivän kalorimäärä:

Nutrilett x 5 (suklaa) 595 kcal
Puhdistusjuoma 38 kcal
Hedelmäkuutio 27 kcal 
= 660 kcal
 

14 kommenttia:

 1. Ihanaa että sulla menee hyvin! Ole iloinen ja ylpeä, juuri siitä saat motivaatiota jatkaa! Go girl!

  VastaaPoista
 2. Hienoa Mariina! Täytyykin kokeilla noita mausteita suklaapirtelöön, kiitti vinkistä :)

  VastaaPoista
 3. Hienoa että vappukin sujui ilman herkuttelua!:) Kanelin ja kardemumman suurkuluttajana myös minä tiedän, että ne sopivat mihin vain.;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Totta, lähes kaiken voi noilla pelastaa. :D

   Poista
 4. Oon nyt seurannut tätä sun dieettiäs ja mun on pakko kysyä, kun en vastausta löytänyt ja asia ihmetyttää: eikö noin vähän kalorimäärän syöminen ole vain haitaksi? Siis eikö se vaan laita kropan säästöliekille ja painonpudotus on entistä haastavampaa? Näin olen itse ainakin käsittänyt. Vai onko tämä vain tällainen "alkuspurtti" ja jatkat normaalilla ruokavaliolla myöhemmin?

  Paljon tsemppiä sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on juuri sellainen alkuspurtti 20 päivää ja jatkan sitten ihan ruokaa syömällä. :)
   Kiitos! :)

   Poista
 5. Itse olen pudottanut 10 kiloa tänä vuonna ja toinen mokoma olisi vielä normaalipainoon. Kovasti on Nutraaminen käynyt mielessä, edes korvata osa päivän tuotteista. Toisaalta samaa voisi suunnitella itse tehdyillä ruuillakin. esim. kaalijauhelihakeitto voisi toimia yhtenä ateriana :) MUTTA tsemppiä ja jään seuraamaan.
  Paljon on tullut kritiikkiä, mutta sulla on tavoite 20 päivää ja ei se kovinkaan paha ole. Hurjemmalta kuullostaisi joku ½ vuoden yritys ja painoa monta kymmentä kiloa pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ehkä käyttäisi näitä vain korvaamaa päivän aterioita. Oon tämmöinen joko tai tyyppi. :) Ei nämä niin hyviä ole, että en keksisi miten oikealla ruualla keventäisi osan päivän ruuista. :D

   Poista
 6. Mahtavaa, että olet jo viikon jaksanut ja pahin on varmastikin takana. Kuukautta minäkin yritän Nutriletilla, mutta nyt on niin nälkä ja väsynyt olo, että varmaankin tulee syötyä myös vähän kanaa ja tonnikalaa. t. nälkäinen Minna (jumpassa käyn kuitenkin 3-5 kertaa viikossa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, minäkin olen haaveillut kanasta. Ei huonon olon vuoksi vaan maun vuoksi. Mutta kohta saan taas sitäkin syödä. :) Tsemppiä sulle, ja hyvin kyllä liikut viikoittain. :)

   Poista
 7. Pudotin taannoin 10 kg nutraamalla ja asia jota ei tosiaan tehnyt mieli oli makea. Muistan syöneeni ensimmäisesksi salaattia, kun nutrauskausi loppui. Tseppiä jatkoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä teitä onnistujiakin joukkoon mahtuu. :)

   Poista