12.11.2014

Punnituspäivä #14

Sori parin päivän viive, mutta ei ole hirveesti ollut innostusta käydä vaa'alla...
Paino tänään 124,8 kg
Viikon muutos +0,9 kg
Muutos yhteensä -0,8 kg
Tarkempi painoseuranta täällä.

Tää on niin he**etin vaikeaa... Haluaisin kovasti kertoa tämän hetkisiä ajatuksiani, mutten tiedä olenko tarpeeksi vahva käymään näitä asioita läpi. Taas.
 
Selailin tänään personal trainereiden (miten lie taivutetaankaan) sivuja, ja kuppi on kallistumassa siihen suuntaan kun ei yksin pysty (mikä kylläkin on ollut jo tiedossa). Tästäkin viidakosta kun löytäisi sen hyvän ja asialle oikeasti paneutuneen pt:n.
 

9 kommenttia:

 1. ei muutakun soittoja ja viesteä mahdollisille PT ehdokkaille - sisimmän ääni sanoo, että tuo on se MUN kun oikea osuu kohdille.
  Luota siihen <3 Tsemppiä Mariina seuraavaan askeleeseen.

  VastaaPoista
 2. jotainhan sitä tekee väärin, jos ei tuloksia tule pitkällä aikavälillä. miten oma motivaatio? jos sitä löytyy, niin ulkopuolisen pt:n tuoma kannustus tuo varmasti tarpeellisen sysäyksen projektille

  VastaaPoista
 3. Heippa! Suosittelen ottamaan PT:n. Itsekin otin PT:n monestakin syystä, mutta tärkein oli tuki ja tsemppaus. Iän myötä olen alkanut huijaamaan itseäni ja nyt se on huimasti vaikeampaa. Olen ollut valmennuksessa 2,5kk ja tulosta on tullut enemmän kuin omin nokkineni kahdessa vuodessa! Lihasta tullut ja kroppa kiinteytynyt. Joo, kyllähän se maksaa, mutta se on halpa hinta omasta terveydestä ja hyvinvoinnista! :)

  VastaaPoista
 4. Hey, you can do it! <3

  VastaaPoista
 5. Jos on varaa, niin kannattaa ehkä miettiä sitä PT:tä - joillekin se on paras ratkaisu, että on joku, joka potkii persuksille puolestasi ;)

  VastaaPoista
 6. Ihan miten vain, mutta pääasia, että et laita hanskoja kehään nyt! Eikä +900 perusteella pidä tehdä mitään hätiköityjä johtopäätöksiä! Helppoahan tämä ei tosiaan ole. Itse yritän nyt tehdä jonkinnälöisen "40 päivän joulupaaston" ennen joulua karsimalla tiettyjä juttuja ruokavaliosta...

  VastaaPoista
 7. Tsemppiä! Ei kaikki ole huonosti mennyt, kun joku asia on kuitenkin positiivisempaan suuntaan mennyt. Itselläni on ollut ongelmia tuon liikunnan kanssa. Se tekee joka kerta tästä painonhallinnasta vaikeaa. Nyt onneksi vuosi painonpudotusta takana ja liikunta vasta alkanut. Mutta turvottaa ihan sikana. En aio silti luovuttaa! Älä sinäkään.

  VastaaPoista
 8. Tän viikon päivitys?

  VastaaPoista
 9. Elä anna periksi! :) Välillä se painonhallinta ja pudotus junnaa paikoillaan, se vie aikaa jotta pääkoppakin pääsee mukaan. Itsekkin asian kanssa olen painimassa. TSEMPPIÄ toivon sinulle :)

  VastaaPoista