5.12.2014

It's Friday

Mukava kun kerrankin on pitkä viikonloppu. Tänään sai nukkua pitkään, ja huomenna ja ylihuomenna. :) Tekemistä olisi paljon, niin opiskelujen kuin kotihommienkin parissa. Mutta tänään sallin itselleni vapaapäivän.
 
Aiemmin kerroin ostamastani ulkoilupuvusta, nyt postissa tuli kengät. Tarkoitus olisi aloittaa taas kävely/lenkkeily ja nyt on ainakin vermeet kunnossa. :)
 
 
Kengät tilattu ellokselta. Halusin lämpimät mutta samalla vesitiiviit (vai mikä se oikea sana oli :D ) kengät. Mikä sen ärsyttävämpää kuin märkä keli ja kastuneet sukat. P.s. ostin myös kenkiin liukuesteet tai semmoset missä on ne nastat. Apua, käyttääkö niitä muut kuin vanhemmat ihmiset?! :D En edes viittinyt ottaa niistä kuvaa. ;) Nyt ei pitäisi olla enää mitään tekosyitä olla liikkumatta talvellakaan.


En ymmärrä miksi on niin vaikeaa muistaa ottaa päivän vitamiinipillerit. Ne vain unohtuu ja unohtuu. Ehkä syynä on monesta purkista ottaminen, sehän onkin niin vaivalloista. :) Joten päädyin jakamaan viikon pillerit (kalaöljy, monivitamiini ja d-vitamiini) valmiiksi. Jospa nyt nämäkin menisi säännöllisesti. D-vitamiinin lisäsin tuohon kun noissa monivitamiineissa sitä on niin vähän, ja aurinkoa ei juuri tänä aikana liiemmin näy. :)

 
Piiitkästä aikaa ostin motivaatiolukemista. Silloin kun ei jaksa/halua/kiinnosta panostaa hyvinvointiin, ei ole kiinnostanut edes lukea lehtiä. Mutta nyt motivaation nousua havaittavissa, ja uusin lehti lähti mukaan. :) Selailun lomassa meni rahkaa ja mandariinia.
 
Mukavaa alkavaa viikonloppua! Palataan myöhemmin e-kirjaimen parissa. :)
 
Postaus sisältää mainoslinkin.

2 kommenttia: