3.12.2014

Joulukalenterin 3. luukku

Yritän skarpata, että saisin näitä tehtyä ja julkaistua päivemmällä mutta nyt on ollut niin pitkiä päiviä etten ole kerennyt. Siirtykäämme siis seuraavaan luukkuun..

C. Can.
Tätä sanaa on täälläkin vilahdellut tuon tuosta. Ja jos ei muussa niin blogin nimessä ainakin. :) Vaikka tätä sanaa käytetään paljon ja monessa paikkaa, ei se silti sen perimmäistä merkitystä vähennä. Uskon edelleen vahvasti, että pystyn ja kykenen tekemään muutoksen, jota olen jo hyvän aikaa yrittänyt tehdä. Tiedän, että pystyn tähän mutta ilmeisesti haluan tehdä teen tämän hieman vaikeamman kautta.
 
Tämä ei ole mikään mantra, jota hoen joka aamu: I can do it! I can do it!!!, vaan välillä muistutan itseäni että kyllä, kyllä minä tähän pystyn. Ei sillä, ettenkö tuota ajatusta olisi monta kertaa kironnut ja miettinyt I can't do it!!, mutta silti jossain sopukoissa on se pieni sisu joka muistuttaa omasta pystymisestä.
 
Monien epäonnistumisien kautta olen ehkä saanut hipun vahvuutta ja luottavaisuutta, jonka perusteella voin edelleen sanoa: I can do it! :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti